2777
2789
عنوان

فطریه رو بدم بهش؟

142 بازدید | 13 پست

بچه ها ما ی همسایه داریم دختره مجرده چهل و خوردی سالشه چند روز پیش پیام داد فطریتو میدی ب من بدم دوستم وضعش خوب نیس,گفتم باشه من امروز جایی بودم فکر کنم بیست بار زنگ زد کلیم پیام داد کی پول میدی گفتم نیستم شماره کارت بده واریز کنم شماره کارت خودشو داد حالا من رمز دوم ندارم شوهرم سرکاره هی پیام میده ریختی،ی بار دیگه هم پیام داد صد تومن تو کارتم بود فکر کردم تو ریختی گفتم ن من هنوز نریختم ولی امشب میریزم فطریمونم سی تومنه،ی مقدار صدقه هم دارم حدودا پنجاه اونم بدم؟یا بدم ب ی نیازمند دیگه ،میترسم دیگه ول نکنه برای فطریه دیوانم کرد از بس زنگ زد و پیام داد ،😵حالا نمی‌دونم برای خودش میخواد یا ن

چرا ترکوندی؟!!؟

حتما خیلی احتیاج داره بده بهش ۳۰ تومن دیگه چیه اگه انقدر اصرار میکنه بهش بده

به هر چی میپرستید بیخیال اسم کاربری من بشید هنوز که هنوزه خودمم نمیدونم برای چی این اسمو گذاشتم نه خودم سیگار میکشم نه سیگار دوست دارم نه شوهرم سیگار میکشه😫😫😫😫😫ممنون میشم لایک نکنید❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما خیلی احتیاج داره بده بهش ۳۰ تومن دیگه چیه اگه انقدر اصرار میکنه بهش بده

اونو ک میدم ولی صدقه هم دارم بدم بهش؟میترسم دیگه ول نکنه هی هر روز زنگ بزنه بهم

چرا ترکوندی؟!!؟

تونیکی کن درجله اندازکه ایزددربیابانت دهدباز

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...

اره اونم بده خب بعدا اگه گفت بگو هر موقع داشتم بهت میگم یا فعلا پول ندارم

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

نگو صدقه س..جزییاتشو نگو که چقدره و برا کیه و ...

فطریه م که سالی یه باره دیگه

نهایت اگر دیدی بعدهاااا پیگیر شد بلاکش کن اما ناراحتی نکن

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.