2777
2789
عنوان

درمان لک وجوش تضمینی

144 بازدید | 17 پست

دوستای عزیزم کسانی که مشکل پوستی ومو دارن میتونم راهنمایشون کنم ومحصولات تضمینی داریم که مشکلشون رو رفع کنه و تخصصی ترین مشاوره رایگان و درمان تخصصى پوست و مو:

⭐️انواع مشڪلات پوست و مو
⭐️شوره سر، خارش سر
⭐️موهای آسیب دیده با دڪلره ورنگ و...
⭐️موخوره
⭐️وز و خشڪ بودن مو
⭐️ڪم پشت بودن مو
⭐️ریزش سڪه ای یا ریزشی ڪه موها ڪم شده
⭐️جوش صورت
⭐️شل شدگی پوست صورت
⭐️چال جای جوش
⭐️خط اخم و خط خنده
⭐️چروڪ دور چشم
⭐️چروڪ گوشه چشم
⭐️تیرگی و گودی زیر چشم
⭐️پف زیر چشم
⭐️خشڪی پوست
⭐️چربی پوست
⭐️لڪ و ڪڪ و مڪ
⭐️منافذ باز پوست
⭐️پیری پوست
⭐️پیری پوست دست
⭐️ترڪ پا و دست
⭐️چروڪ دست
⭐️لڪ روی دست
⭐️ناخنهای شڪننده
⭐️جوش بدن
⭐️شل شدگی پوست بدن
⭐️تیرگی بدن
⭐️اگزما داریم داخل واتساب 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تیرگی بدن.  جوش بدن

شغل مردم من جان دادن است            جان دادن در جاده های ناهموار.          جان دادن در ته دره ها.    جان دادن در هوتک ها.    جان دادن در شکم تمساح ها.    جان دادن درمیان دود گازوئیل ها.     جان دادن در میان انبوهی از رگبار گلوله ها.     شغل مردم من جان دادن است 🙃

براي كم پشتي موها چ راهي هست دوباره پر بشه ؟

كم پشتي بخاطر پلي كيستيك و هورموني بوده

😍 99/9/1😍بهترين روز زندگيم. اين تاريخ براي هميشه جاودان شد.                                                              
تیرگی بدن.  جوش بدن

برای تیرگی اسکراب بدن داریم که بعد ۱ تا دوماه برطرف میشه تیرگی وجوش بدنم شامپو بدن داریم که خنک کننده وباعث رفع جوش میشه وخودتونم تغذیه تون رو رعایت کنید زیاد گرمی نخورین

براي كم پشتي موها چ راهي هست دوباره پر بشه ؟ كم پشتي بخاطر پلي كيستيك و هورموني بوده

درمان قطعی داریم که اول یک قطره الن بیوتی داریم باید استفاده کنید با یک تونیک که حتی اگر هورمونی وارثی کم مو باشین موهاتون پر پشت میشه 

ترک پوست میشه بگی درمان خونگیش چیه

متعهد به تختم هستم😴💍💎❤ انسانهایی که به شما بی احترامی میکنند نیاز به بخشش یا نصیحت شما ندارند ، به اینگونه افراد فقط ترحم و دلسوزی کنید چون قطعا گذشته تلخ و سختی رو سپری کردند..
ترک پوست میشه بگی درمان خونگیش چیه

سرکه وروغن زیتون وعسل هر کدوم که در دست رس دارین رو بعد از شست وشو پاهاتون با آب گرم به پاهاتون بزنید وجوراب بپوشین شب ها بهتر چون میخوابین