2777
2789
عنوان

خيلي دلم گرفته

123 بازدید | 13 پست

سلام تو تاپيكاي قبلم گفتم ك قهر اومدم خونه بابام يعني شوهرم گف برو با مامانت خونشون و ازت خستم منم سه روزه اومدم خونه بابام،شوهرم بعد از ٦ماه زندگي فهميدم مشكلاتي داره مثل فوبيا كمالگرا اختلال شخصيت وابسته ،نداشتن قدرت نه گفتن نداشتن اعتماد ب نفس و دنبال تاييد ديگران ك خودتون ميدونيد اين هنه مشكل تو زندگي مشترك ايجاد ميكنه وابستگي رواني شذيد ب خونوادش داره و با اخم اونا بهم ميريزه و حرفاشون سنده خلاصه خانوادش  پدرررررمو دراورده با دخالتاشون تيكه هاشون قيافه گرفتناشون حسادتشون و ياد دادناشون فرداي روزي ك اومد دنبالم خانوادم گفتن برو خونه خونوادت بمون هر وقت رفتار خانوادت درست شد و از هم سير شديد بيا دنبالش اونم الان اونجاس شما بگيد من بااين زندگي چيكار كنمممممممممم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نخوندم متنت ولی اگ دلت گرفته برو بیرون😁

منم الان تو حیاط نشستم موهامم باز یه باد خنکی میاد هی موهام میاد تو صورتم مثه فیلم خارجیااا😍😍😂

باید که جمله جان شوی تا لایق جانان شوی❤            رسیدنبه  آرزوم،آرزومه😇                                  میشه واسه خوشبختیم یه صلوات بفرستی؟💞🔐         یعنی خرتراز من خود خرمم  که این همه خر دنبالمم که خرم کنن🐴 باز من دنبال اون کره خریم که خرم نمیشه😠😈🐴🔨👽                                                                                                                                  

اول روانشناس درمان همسر اگر نشد طلاق

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم
اول روانشناس درمان همسر اگر نشد طلاق

درماني داره اين چيزا اصلا تجزيه تحليل نداره بي ثباته خانوادش راحت ميتونن روش تاثير بزارن و با حرف اونا ميچرخه توانايي كل كل نداره و اگ گوشت خراب و ميوه خرابم مغازه دار بده دسش هيچي نميگه دنبال رضايت و تاييد يسره

درماني داره اين چيزا اصلا تجزيه تحليل نداره بي ثباته خانوادش راحت ميتونن روش تاثير بزارن و با حرف او ...

اوه پس طلاق چون این اختلال هم داره کار طلاقت راحت

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

زن مطلقه بدبخترین انسان چون سواستفاده های جنسی به بهای فریب برای ازدواج ،توهمات خانواده شکها که خیلی خوش شانس باش بشه زن یه پیرمردیازن مرده یامردزن طلاق برابززگ کردن بچه ها آشپزی پخت وپزوبهره کشی جنسی که اونم اونقدر دخترترشیده هست دیگه کسی سراغ مطلقه دست دوم نمیره میره باکره میگیره

حلال کن،زبانم واکسنه پیشگیری میکنه
درماني داره اين چيزا اصلا تجزيه تحليل نداره بي ثباته خانوادش راحت ميتونن روش تاثير بزارن و با حرف او ...

عزیزم...من تجربه  عقد درحد  نامزدی داشتم که جداشدم ..و درواقع نامزدم شبیه این ضعف ها رو داشت..خیلی راحت اجازه ی دخالت خانواده ش رو درزندگیش میداد وحتی غلط از وابستگی شدید حرف اونهاروقبول داشت....زندگی با چنین مردی خیلی سخته..چون عزت نفس شون پایینه و تا این حد وابستگی نسبت به خانواده ش و اجازه دخالت دادن هاش زندگی رو به کام شما تلخ می‌کنه..توصیه میکنم حتما با هم مشاور و روانشناس برید به هرحال باید با ازیک جایی این رویه ی اخلاقی اش رو تغییر بده ...

زن مطلقه بدبخترین انسان چون سواستفاده های جنسی به بهای فریب برای ازدواج ،توهمات خانواده شکها که خیلی ...

پس من چ غلطي كنم چقد كارهاي افراطي براي خونوادش رو تحمل كنم دخالتاشون ياد دادنا دعواها 

عزیزم...من تجربه  عقد درحد  نامزدی داشتم که جداشدم ..و درواقع نامزدم شبیه این ضعف ها رو دا ...

خودش ميگ اجازه نميدم اما بخاطر مشكلاتي ك داره جرعتشو نداره