2777
2789
عزیزم یه سوال حالتات چه طوریه ? ترشح داری? دل درد داری? من هم ترشح دارم هم گاهی درد یک هفته بعد ...

من پریودم کلا نامنظمه حتی تا پنجاه روز بوده . ترشح امروز دارم زرد کم رنگه منتظر پری بودم .کمر درد دارم هیچ حالتی ندارم اصلا امید نداشتم به این ماه امروز خواهرم گفت اول بی بی چک بزن بعد خواستی دارو بخور. خداروشکر بالاخره. بی بی مثبت دیدم 

من پریودم کلا نامنظمه حتی تا پنجاه روز بوده . ترشح امروز دارم زرد کم رنگه منتظر پری بودم .کمر درد دا ...

خداروشکر ایشالا سالم و سلامت بغلش کنی و دوران بارداری خوبی داشته باشی

واسه منم دعا کن من خیلی میترسم باردار نشم

پریودام تقریبا 35 روزه بوده 

دارم دیوونه میشم با این که فقط چند ماهه دارم اقدام میکنم

قبل از امروزم بی بی چک زده بودی منفی بشه?

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر ایشالا سالم و سلامت بغلش کنی و دوران بارداری خوبی داشته باشی واسه منم دعا کن من خیلی میترس ...

خیلی ممنون عزیزم. ان شاءالله شما هم به زودی مادر میشی فقط از خدا خودش بخواه من از شهریور پارسال اقدامم دیگه نا امید شده بودم این ماه به خواهرم گفتم میرم دکتر دیگه صبرم تموم شده . اره همیشه منفی .این اواخر حتی به تست وایتکسم رو اورده بودم اما برام درست نشون نمیداد ماه قبل کف کرد و گفتم باردارم اما سی و هفت سیکل پری شدم این ماه تا امروز بی بی نذاشته بودم 

خداروشکر ایشالا سالم و سلامت بغلش کنی و دوران بارداری خوبی داشته باشی واسه منم دعا کن من خیلی میترس ...

سی روزه بشی هم شانست بالا میره هم تنظیم بشه راحت تر روزای تخمک گذاری پیدا میکنی