2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد با دوستش بره بیرون..

999 بازدید | 87 پست

شوهرم با دوستش و دوست دخترش میخواد بره بیرون.... دوستش از شهر دیگه  با دوست دخترش اومدن شهر ما ولی خونه ما نیومدن، الان دوست شوهرم زنگ زد بهش گفت ما شام بیشتر میخریم تو هم بیا!!! به شوهرم گفتم چرا من نباید بیام چه معنی میده با دوستت و دوست‌دخترش بری بیرون برگشت گفت این تفکرات فقط تو خانواده شماست!!!!! گفت من که نمیخواستم برم اون زنگ زد گفت بیا!!! اینجا رو بلد نیستن ببرم دورشون بدم😐😐... جالبه به یه دوست دیگه ‌شون که اونم زن و بچه داره هم گفته و اونم گفته نمیام!!! منم دیگه هیچی نگفتم فقط یه کمی خودمو گرفتم اونم عین خیالش نیست و انگار واسش مهم نیست که من ناراحت شدم. بهم میگه تو برو خونه مامانت!!! هزارتا فکر تو سرمه نمیدونم دوستش نمیخواد که من برم یا شوهرم نمیخواد... اصلا چرا من و دخترم نباید باشیم😔

با توهین و تشر و توسری کی گفته که مردی؟!!! 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه گربه مظلومی☺☺

...negar❤yalda...دوتا دیوونه🙈❤... تنهادلیل زندگیمی بهترینم..yalda..❤🙈...بی تو حتی ی ثانیه ام ممکن نیست...همیشه در ❤ من هستی...❤negar❤ نفس من دیگه به نفسای تو بنده😘به زندگیم با بودنت معنا بده🙈

من بودم الان شهیدش کرده بودم😒😐

نازنیڹ زهـرا هستمـ😎..میشہ واسہ همسنگرهاے همسرمـ یہ صلواتـ بفرسے آبجے؟❤🙏...خوشحال باش بانو تو برگزیده ے حضرتـ زهرایے تو انتخابـ شده ے مادرساداتے انتخابتـ ڪردڹ براے حجابـ براے نجابتـ😍❤ با حجابتـ لبخنــد رو به لبـ هاے مہدے زهـراس بیار خواهری باشہ؟😊 مڹ عاشقـانہ رهبرمـ رو دوستـ دارمـ و بہ وجودشوڹ افتخار میڪنمـ(امامـ خامنہ اے❤)سربازے رو از ذوالفقار علے یاد بگیریمـ(شہید حاج قاسم سلیمانے)😊!! چشمـ دشمنانشوڹ ڪـــوووور😌.... مجنـــــوڹ العبــــــاس ام😍🙋 ڪربلاے بہشتـ مڹ در زمینہ... 😍😢

بگو باشه تو خیلی اوپن مایندی

منم الان با دوستم و دوست پسرش میخوام برم بیرون مشکلی ک نداری😊

اگر در تاپیکی نظرات بیجا و غیرمنطقی به کامنت من          دادین و پاسخی دریافت نکردین                                     دیگه بدونین ارزش خودتون و نظرتتون در چه حد پایین بوده.         پس احترام خودتونو نگه دارین.باتشکر