2777
2789
عنوان

مهم هستم یا نیستم

84 بازدید | 7 پست

سلام دستان حالتون خوبه عیدتون مبارک

ما الان تقریبا شیش سال و خورده ای هست ک ازدواج کردیم یه بچه یک ساله هم دارم ولی باورتون میشه تا حالا همسرم برام هیچ کادویی نخریده ن توعقد نه نامزدی نه حتی بچمون دنیا اومد من چندین بار ب مناسبتای مختلف براش هدیه گرفتم ولی اون هربار میگه ببخشید ایشالله سری بعدی جبران میکنم واقعا بعضی وقتا میگم ایا من براش مهم هستم یا نیستم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

احساسی نیستش ولی خودش میگه من نمیتونم احساساتمو بروز بدم ولی بدون دوستت دارم 

خیلیا اینجورین ، اگه واقعا برات ثابت شدس دوست داشتنش . حالا کادو و اینا خیلیم مهم نیست ، چیزای دیگه مهم تره ، اگه بهت آرامش و امنیت میده تو زندگی . ناراحت نشو به خاطر اینکه احساساتشو نشون نمیده ،،گل نمیده ، کادو نمیده...  مهم قلبشه که برای تو باشه.