2777
2789
عنوان

اهنگی که روزی ده بارم گوش بدین ازش سیر نمیشین چیه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 441 بازدید | 29 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منم فقط آهنگ قری و زومبا 😆😆😆😆

منم فقط شاد بايد باشه.غمگينايي كه حال دل خودم باشه رو گوش كنم غش ميكنم از شدت گريه.خيلي بده.هميشه شاد باشي دوستم❤️❤️

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

یه تارموتو به دنیانمیدم

‏تو زندگیتون دنبال آدم‌های سیر باشین سیر از مهمونی، سیر از جنس مخالف، سیر از خوشی‌های موقت، سیر از پول آدم‌های گشنه فقط به روحتون آسیب میزنندختر و پسر هم نداره !👌😊    گریس : تو فک کردی من یه فاحشه ام!!تامی : همه ی ما فاحشه ایم گریس، فقط بخش های مختلفی از بدنمون رو میفروشیم،یکی فکرشو میفروشه یکی شعورشو یکی انسانیت ...
خیلی دوس دارم البته شادم گوش میدم خب

افسرده نميشي بعدش؟

داستان تو هنوز تمام نشده! تو خواهی خندید ، در جایی که قبلا گریسته بودی......🤍🤍🤍🤍گاهی جواب بدی آدما نه خوبیه نه بدی و نه حتی مثل خودشون رفتار کردن،جوابش فقط حذف اون آدماس😏

نه اروم میشم بیشتر 

من ممكنه بعدش سكته كنم واقعا از شدت ناراحتيو فشار.اخرين باري كه حالم بد شد قسم خوردم ديگه نكنم اين كارو با خودم

Seviram man

سئو منی

ﮐﺎﺵ ﻣﯿﺸﺪ ﺯﻧﺪﮔﯽﺗﮑﺮﺍﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﻻﺍﻗﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﺭﺍ ﯾﮑﺒﺎﺭ ﺩﺍﺷﺖ ﺳﺎﻋﺘﻢ ﺑﺮﻋﮑﺲﻣﯿﭽﺮﺧﯿﺪ ﻭ ﻣﻦ ﺑﺮﺗﻨﻢ ﻣﯿﺸﺪ ﮔﺸﺎﺩ ﺍﯾﻦﭘﯿﺮﻫﻦ ﺁﻥ ﺩﺑﺴﺘﺎﻥ ، ﮐﻮﺩﮐﯽ ، ﺳﺮﻣﺸﻖﺁﺏ ﭘﺎﯼ ﻣﺎﺩﺭ ﻫﻢ ﺑﺮﺍﯾﻢ ﺟﺎﯼﺧﻮﺍﺏ ﺧﻮﺩ ﺑﺮﻭﻥﻣﯿﮑﺮﺩﻡﺍﺯ ﺩﻟﻮﺍﭘﺴﯽ ﺩﻝ ﻧﻤﯿﺪﺍﺩﻡ ﺑﻪ ﺩﺳﺖﻫﺮ ﮐﺴﯽ ﻋﻤﺮ ﻫﺴﺘﯽ ، ﺧﻮﺏ ﻭ ﺑﺪﺑﺴﯿﺎﺭ ﻧﯿﺴﺖ ﺣﯿﻒ ﻫﺮﮔﺰﻗﺎﺑﻞ ﺗﮑﺮﺍﺭ ﻧﯿﺴﺖ ! !
من ممكنه بعدش سكته كنم واقعا از شدت ناراحتيو فشار.اخرين باري كه حالم بد شد قسم خوردم ديگه نكنم اين ك ...

خب بستگی به حال و هوای اون لحظتم داره ادم که ناراحت باشه از اهنگ شادم گریش میگیره من که اینجوریم 

به هر کسی که می نگرم در شکایت است در حیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟
من ممكنه بعدش سكته كنم واقعا از شدت ناراحتيو فشار.اخرين باري كه حالم بد شد قسم خوردم ديگه نكنم اين ك ...

به نظرت این اهنگ غمگینه؟؟؟

تو بخند امیر چهروم 

به هر کسی که می نگرم در شکایت است در حیرتم که لذت دنیا به کام کیست؟
به نظرت این اهنگ غمگینه؟؟؟ تو بخند امیر چهروم 

نه اين الان خوبه اگه باهاش برقصم مثلا.اما اگه حالم خوب نباشه بهم ميريزه حالم