2777
2789

تا حالا گوشم سوراخ نکرده بودم مطب همون قسمت نرمی گوش انجام داد برام .گفت چهار هفته الان سه هفتس.بدتر نگرانم این گوششواره کوچولو هارو دربیارم درد بگیره یا مشکلی چیزی کسی میدانه

توی تاپیک سوالای جدی نمکدون بازی در نیار # بی نمک

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی دربیاری ولی تا دو سه سال درگیری داری. من 6 ساله زدم هر دفعه باید با سوزن گوشواره خودم سوراخش کنم چون زود میبنده بعد دردم داره. ماله من سه جفته 😢😢😢😢

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘
میتونی دربیاری ولی تا دو سه سال درگیری داری. من 6 ساله زدم هر دفعه باید با سوزن گوشواره خودم سوراخش ...

مگ در میاری گوشواره رو ک بستع میشه

عزیزم باید تند تند بچرخونیش با الکل ضدعفونی کنی همینجوری نزار که بمونه 

الانم دیگه بسه دربیار طلا بنداز

با کسی باشید که خودش بخواد مال شما باشه خودش بخواد فقط شما یه نفر تو زندگیش باشید خودش همه اضافه کارای دورشو حذف کنه...اینکه بخوای یه نفرو از چنگ این و اون در بیاری مفت نمی ارزه...😉خودتو پیدا کن گوربابای نیمه ی گمشده😎
عزیزم باید تند تند بچرخونیش با الکل ضدعفونی کنی همینجوری نزار که بمونه  الانم دیگه بسه دربیار ...

باشه فدا

مگ در میاری گوشواره رو ک بستع میشه

منم چند سال اول همین مشکلو داشتم امان از روزی که گوشوارم در میومد دیگه تا بندازیم گریم در میومد چون سوراخش کوچیک بود

ولی الان در میارم چند ماه میمونه خالی دوباره میندازم 

مثلا خیلی زیاد گوشوراه نندازم یه پرده مانند جلوی سوراخ گوشمو میگیره که با نوک گوشواره فشار میدم اون پاره میشه گوشواره رو میندازم😂

با کسی باشید که خودش بخواد مال شما باشه خودش بخواد فقط شما یه نفر تو زندگیش باشید خودش همه اضافه کارای دورشو حذف کنه...اینکه بخوای یه نفرو از چنگ این و اون در بیاری مفت نمی ارزه...😉خودتو پیدا کن گوربابای نیمه ی گمشده😎
نقره میشه ؟طلا خیلی گرون شدهههههههههههههههه

اگه بهش حساسیت نداشته باشی بنظرم از دکتر بپرس چون همیشه موقعی که گوش سوراخ میشه بعدها اولش طلا میندازن بعد عوض میکنن دیگه