2777
2789
عنوان

خانواده شووووهر

330 بازدید | 37 پست

سلام بچه ها خونواده همسرم مذهبین من معمولی ام...از چادر خوشم نمی یاد.خودشون (خواهرشوهرها و مادرشوهر) چادرمیپوشن ولی آرایش میکنن لاک میزنن...من دوست ندارم نقش بازی کنم. دلم میخواد مثل قبل ازدواجم با مانتو باشم البته بگم زیاد اهل آرایش وموبیرون گذاشتن نیستم.مانتو مناسب می‌پوشم اما چادر نه....مادرشوهرم میگه ساق بزن هد بزن چادر بپوش آرایش نکن. 

درصورتیکه خودشون..... میگه جلو فامیل آبرومون می‌ره همه گفتن عروستون چرا با اون دوتا عروس.دیگع فرق داره⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩موندم چیکار کنم. الآنم حامله ام نمی‌خوام با بچه چادرسرم باشه....شلخته باشم. خوشم از دختر خاله شوهرم پیش شوهرم تعریف میکنن.از جزئیات اندام و مو و دستپختش میگن⁦☹️⁩⁦☹️⁩قلبم شکسته حسابی.همسرم اونو نخواسته اومده خواستگاری من..بهم احترام میزاره.میگه هرجور راحتی باش.ولی میترسم ازشون که زندگیمو خراب کنند... رفت‌و‌آمد مو کم کردم ولی فایده نداره...از نظر دستپخت و تحصیل و خانواده خیلی خوبیم نمی‌دونم چرا منو نمیبینن همش تعریف  بقیه رو میکنم.شوهرم دیگهاز دستشون خسته شده⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩⁦☹️⁩چیکارکنم بیخیال چادر من بشن

بیماری لاعلاج فقط دهن مردم.که نه بسته میشه،نه درمان😎😎

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چه مشکلاتی عجیبی داری!!! واقعا از دیگرون جلو شوهرت تعریف کنن زندگیت بهم میریزه؟؟؟؟

نه اینکه باب میلشون مذهبی نباشم زندگیم بهم میریزه

من خودم چادری م 

ولی چادر اجباری رو نمیپسندم

هیچ کی نمیتونه من رو تغییر بده همینطوری هستم همینطوری زندگی میکنم

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

وا اینم شد حرف قاطع یه کلام بگو دوس ندارم و اجازه هم نمیدم کسی بخاد درمورد پوشش من تصمیم بگیره

اه حالم بهم میخوره وقتی خانواده شوهر بخان تو پوشش ادم نظر بدن

عاشق اینم که اولین پست هر تاپیک و من بزارم😂😂   عاشق اینم ریپلای کنید😂😂😂نگاه به پروفایلم نکن خشن و زشته بع ولا خوشگلم و جذاب.😎تازه تو دل برو و با نمک هم هستم
چه مشکلاتی عجیبی داری!!! واقعا از دیگرون جلو شوهرت تعریف کنن زندگیت بهم میریزه؟؟؟؟

راس ميگه نميدوني با چه لحني ميگن اگه شوهرت دهنبين باشه ميگه وا چه اشتباهي كردم كاش اونو ميگرفتم

همون دوری و دوستی رو ادامه بده سعی کن رابطه ت با همسرت عالی باشه و با سیاست رفتار کن  کلا هم ا ...

من تو این شهر غریبم ولی خونشون نمیرم زیاد .اونا به بهونه مختلفمیان...تازه میگنفلان غذارو بپز واسمون

چه پر رو به اونا چه که تو چجوری لباس میپوشی 

اصلا اهمیت نده هرجور راحتی همونطور باش 

من اگه مادرشوهرم یکی از این حرفا رو بهم بزنه کلا میذارمش کنار 

بهشون رو‌ نده بخوان واست تصمیم بگیرن 

راس ميگه نميدوني با چه لحني ميگن اگه شوهرت دهنبين باشه ميگه وا چه اشتباهي كردم كاش اونو ميگرفتم

شوهرم دهن بین نیست ولی دوست ندارم از کسی دیگه تا جزئیات واسش حرف بزنن

منم تقریبا همین مشگل و‌ دارم ولی با تلاشام دهن همرو‌ بستم 

قبل از حذف ادمای سمی زندگیت شخصیت خودت رو سم زدایی کن

اینا مذهبی نیستن. مذهبی نمان. وگر نه میدونستن از زن دیگه ای نباید جلوی نامحرم تعریف کرد و ذهن مردو مشغول کرد و قلب زنشو شکست. حالم از اینجور آدما به هم میخوره که با این کاراشون تفکر مردمو در مورد آدمای واقعا مذهبی و معتقد حراب میکنن و مردمو از دینداری دور.

برای شادی روح پدر و مادربزرگم صلوات بفرست اگه دوس داری دوست عزیز
من تو این شهر غریبم ولی خونشون نمیرم زیاد .اونا به بهونه مختلفمیان...تازه میگنفلان غذارو بپز واسمون

سعی کن نسبت بهشون بی‌تفاوت باشی، هزاربار هم بگن چادر سر کن ولی تو نکنی مگه چی میشه؟ اونا فقط زبونشون کار میکنه تو هم از این گوش بگیر از اون‌یکی بیرون کن