2777
2789

عزیزم اگه کسی بود میشه برای منم بگیره لطفا ممنون میشم ازتون💗❤️

خدایا ته نشین شد آرزوهایم ، کمی هم بزن زندگی ام را :)💙        دوست عزیزم حالا که امضامو دیدی میشه لطفا برام دعا کنی به خواسته قلبم برسم🧡😔خیلی  لطف میکنی 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا خودتون نمی گیرید .

وضو بگیرید نیت کنید رو به قبله سه تا قل هو الله و سه تا صلوات بفرستید و قران رو باز کنید. اگه قرانتون ترجمه داره اولین آیه بالای صفحه سمت راست رو بخونید .قرانتون بدون ترجمه باشه باز اولین آیه سمت راست توی گوگل سرچ کنید می گه خوبه یا بده و دلیلش رو هم میگه

چرا خودتون نمی گیرید . وضو بگیرید نیت کنید رو به قبله سه تا قل هو الله و سه تا صلوات بفرستید و قران ...

مرسی عزیزم بدون وضو هم میشه؟

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
بله می شه فقط آیه قران رو لمس نکنید التماس دعا عیدتون هم مبارک 

مرررررسی عزیزم عید شما هم مباااارک 😘😘😘

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
بله می شه فقط آیه قران رو لمس نکنید التماس دعا عیدتون هم مبارک 

فقط اینکه تو گوگل چیرو باید سرچ کنم ؟ یعنی کل ایه رو بنویسم؟

چرا خودتون نمی گیرید . وضو بگیرید نیت کنید رو به قبله سه تا قل هو الله و سه تا صلوات بفرستید و قران ...

عزیزم میتونید برای من انجام بدید لطفا خودم نمیتونم ایشالا به حق این روز از خدا هرچی میخوای بهت بده عزیزم 😍 🌷

خدایا ته نشین شد آرزوهایم ، کمی هم بزن زندگی ام را :)💙        دوست عزیزم حالا که امضامو دیدی میشه لطفا برام دعا کنی به خواسته قلبم برسم🧡😔خیلی  لطف میکنی