2777
2789

همیشه دوستمو سرزنش میکردم که چرا انقد نگران شوهرشه اخه خیلی وضع مالیشون خوب نیست شوهرشم سرو گوشش میجنبه

دوستم ترجیح داد شوهرش تو خونه ور دلش بشینه اما نره تو کوچه خیابون که مبادا نگاهی به کسی کنه

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

در کل که کار دوستم اشتباه بوده،مرده هرزه ارزش هیچیو نداره

بهش میگفتم بذار بره کار کنه و هر غلطی میخاد بکنه بهتر از اینه که انقد تو سختی و بی پولی باشین

گفت ان شاالله هیچوقت نفهمی چقدر سخته شوهرت چشمش بره طرف یکی دیگه

تو دلم گفتم خب مگه چیه بره منکه هیچ باکم نیس

تا اینکه شوهرم یبار از خطاهای مجردیش گفت،تا حد جنون ناراحت و افسرده شدم،کلی طول کشید تا به خودم برگشتم

اما دلم ازش چرک شد

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم نظرم اینه کسی که بخواد فردا صبح بره همین امشب بره بهتره

من نمیدونم تو تناسخ های بعدی قراره چی بشم ولی شاید همون حسرتی باشم که به دل میمونه؛شکوفه ای که قبل از شکفتن از سرما میمیره؛ رودی که هیچوقت به دریا نمیرسه و خشک میشه؛ شایدم باز یکی باشم که دوستت داره ولی نمیتونه داشته باشدت....کیدراما فقط کیدراما نیست یه سبک زندگیه:)

فهمیدم هر چقدرم قوی باشی حتی اگه متنفر باشی از مردی که داری باهاش زندگی میکنی اما بفهمی با یکی دیگم هست چقدر خورد میشی چقدر میشکنی

کاش خیانت نبود

کاش زن و مرد هرزه وجود نداشت

کسیکه میخواد با یه نگاه بره

درُ واسش باز کن کفشاشم جفت کنو بگو بسلامت

حداقل در ارامشی

بهترین واکنش، بی واکنشیه(۴۰۳)♡آنجا که راه نیست خداوند راه می گشاید(۴۰۲)♡خداوند روزی رسان بی حساب من است(امضا۴۰۱)♡همه میخوان برن بهشت بدونه اینکه مرگ رو تجربه کنن!!پس اگه خواهانِ بهشتیِ اهدافتی باید مرگ کارای بیهودتو بپذیری!(امضا۴۰۰)♡لا حول و لاقوه الا بالله العلی العظیم.♡عزیزم عکستو نذاراینجا امنیت نداره.شماییکه تا یه نفر میخوادعکس بذاره میگی بذاربذار یه لحظه فکر کن(بلانسبت استارترهای محترم)طرف عکس خودش نباشه و بخواد باطرف دشمنی کنه و عکس یه نفرو تو سایت پخش کنه.حتی اگه پاکشم کنه هزاران نفر خواننده ی خاموشِ گوگل هستن که میتونن شات بگیرنو ادامه ی ماجرا.....پس خواهشا حواستون جمع باشه.(شاید برایِ شما هم اتفاق بیوفتد👍).خودت باش مگه خودت چشه؟!!😎(امضا۹۹)- هذا من فضل ربی❤🌹(امضا۹۸)        قضاوت نکن گلم.قضاوت نکن عشقم.قضاوت نکن عزیزم.قضاوت نکن خواهرم .کلا قضاوت نکن.  (امضا۹۷)-                         تصمیم گرفتم دیگه تو زندگیه خودم، دخالت نکنم!دوستان زحمتشو میکشن  (امضا۹۶)

تصورشم وحشتناکه

بعلت تعصب شدید رو دین اسممو گزاشتم تعصبی که همین تعصب باعث شده تا حالا هشت تا کاربریم بترکه و صد البته کاربری طرفی که باهاش وارد بحث شدم.پس لطفا حواستو جمع کن دوست عزیز😄😀😉
اره بنظرم مغز ادم متلاشی میشه هزارتا چرا میاد توی ذهنش

اره دقیقا هزاران هزار  چرا میاد تو ذهن آدم

در کل که کار دوستم اشتباه بوده،مرده هرزه ارزش هیچیو نداره بهش میگفتم بذار بره کار کنه و هر غلطی میخ ...

مجرد بوده دیگه! برا چی ناراحت شدی؟ مگه تعهدی بهت داشته؟ مهم الانه که باید سفت و سخت زندگیشونو بچسبن

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

من معتقدم تا وقتی خودت زانو داری ب شونه ی کسی نیاز نداری!

اینطوری قوی تر از هر زمان دیگه ای هستی...

گروه نارنجی  🧡  وزن اولیه: 66  🧡  وزن هدف: 52                                                اقایون درخواست دوستی ندن سنگین ترن✌👍

درسته خیانت دیدن سخته ولی یه خیانتکار بهتره هر چه زودتر از زندگی ادم بره برای رفتن خیانتکار عزا نمیگیرم

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام