2777
2789

از چن می تونی بری حتما باید بالا 10 باشه سوادت ک بری یا از صفر هم میشه شروع کرد

خواهششش میکنم برام دعااا کنیدد ب دعاهاتون نیاز دارم  ان شالله همیشع سلامت باشید ❤                                                                                                   اقایم ابوالفضل هیچ وقت تنهام نگزاشتی این بارم کمکم کن  میدونم ک  دلم نمی شکنی اقا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از چن می تونی بری حتما باید بالا 10 باشه سوادت ک بری یا از صفر هم میشه شروع کرد

نه عزیزم از هر سال که خوندی میتونی شروع کنی ..دوروز در هفته جلسه هستش بغلیش پای خودته

وخدایی که به شدت کافیست🍃🍃
نه عزیزم از هر سال که خوندی میتونی شروع کنی ..دوروز در هفته جلسه هستش بغلیش پای خودته

اها اوکی ممنون😊

خواهششش میکنم برام دعااا کنیدد ب دعاهاتون نیاز دارم  ان شالله همیشع سلامت باشید ❤                                                                                                   اقایم ابوالفضل هیچ وقت تنهام نگزاشتی این بارم کمکم کن  میدونم ک  دلم نمی شکنی اقا 
 اون که اره واقعا .اخه شنیدم درس نمیدن اصلا شما رفتین؟ 

اره من رفتم تدریسشون مثه مدرسه نیست بستگی به تلاش خودت داره خودت بایدبیشتر پیگیر باشی

سکوت میکنم بگذار حرف ها اینقدر یکدیگر را بزنند تا بمیرند...
چون فرقی نمیکنه. من الان فوق لیسانس دارم به چه دردم خورده که دیپلم به درد ایشون بخوره؟  

دقیقا موضوع همینه. تو جامعه ای که اکثریت لیسانس و فوق لیسانس دارن نمیشه به کسی که فقط 1 سال باید درس بخونه تا دیپلمشو بگیره بگی نخون به دردت نمیخوره. 

الان همون موقع که میخواستی فوق لیسانس بخونی هیچکس بهت نگفت نخون من خوندم به در نمیخوره؟ 

آیا به حرفشون گوش کردی؟ 

دقیقا موضوع همینه. تو جامعه ای که اکثریت لیسانس و فوق لیسانس دارن نمیشه به کسی که فقط 1 سال باید درس ...

خب دیپلم داشته باشه بهتر از نداشتنه ولی کامپیوتر بیشتر به کارش میاد. اما خب فکر خوبیه دیپلم هم بگیره😊