2777
2789

من قبول دارم و در موارد متعدد نتیجه دیدم

ولی در مورد درمان ناباروری تجربه اش رو  نداشتم

ان شاء الله که خدا بهتون بچه سالم و صالح بده از بهترین راه و روش🙏🙏🙏🙏

کرونا اگه فقط یک خوبی داشت این بود که همه بفهمن جواب امر به معروف《به تو چه ؟》نیست. بفهمن آلودگی یک نفر به همه ربط داره👌🙄تعجب میکنید چرا بعضی از اونهایی که میگفتن به خاطر کرونا نمازجمعه ها باید تعطیل و قم قرنطینه بشه، الان خودشون گله ای راه افتادن رفتن شمال یا جنوب؟بابا لیدرهای اینها همون عاریایی هایی هستن ک واسه مراسم اربعین و حج به ما میگفتن عرب پرست،بعد خودشون به خاطر یه مشت دلار رفتن عربستان دیکتاتور وکودک کش،پاچه خواری شاهزاده های سعودی رو کردن و اونجا همه ترانه ای خوندن غیر از خلیج فارس!😏😷دعای غریق که امام صادق(ع)برای نجات از فتنه های اخرالزمان سفارش کرده اند:"یا الله و یا رحمن و یا رحیم، یا مقلب القلوب، ثبت قلبی علی دینک"🙏🙏 دوست من، دعای عظم البلا و دعای یا من تحل و دعای عهد با توجه به معانی فراموشمون نشه⚠🙏اگر نماز قضا بشه میشه جبران کرد، اگر روزه قضا بشه میشه جبران کرد ولی اگر ولایت قضا بشه نمیشه جبران کرد😔یکباردرسقیفه قضاشد،حضرت زهرا(س) را شهید کردند😢یکباردرصفین قضا شد،حضرت علی (ع) را شهید کردند😢امام حسن شهید شدند😢 تا "مردم بفهمند" نمی شود به پیمان صلح معاویه اعتماد کرد؛ امام حسین شهید شدند😢تا "مردم بفهمند" یزید ظالم است،یک تاریخ هزینه شد تا یه عده دیرفهم بفهمند! در حالی که میشد فقط با گوش کردن به "ولی‌خدا" هزینه نداد⚠️😔سلیمانی یک فرد نیست،یک مکتب است❤ شهید سلیمانی برای دشمن خطرناک تر از سردار سلیمانی است👊✌#مکتب_سلیمانی📚🕯🚩#انتقام سخت👊💣#مرگ_بر_آمریکا✊👊الا حزب الله هم الغالبون

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خیلی قبول دارم همیشه رعایت کردم و عالی بوده 

بارداری دوممو ۱۷ هفته متوجه شدم 😍چون پسر کوچولومو شیر میدادم پری نمیشدم ❤️رفتم سونو به هوای ۵-۶ هفته ، بهم یه موجوده کامل که داشت دست و‌پا می زد نشون داد، ❤️❤️یه ناخواسته ی خواستنی ❤️❤️❤️کوچولوی اولم ۱۵ اذر به دنیا اومد این یکیم دکتر ۱۶ اذر تاریخ داد 😍😍😍 اگه معجزه نیست پس چیه؟؟؟

من هم قبول دارم و هم باردار

کاربر ۹۶ هستم بخاطر شرکت تاپیک گرونیی تعلیق شدم😑دوست عزیز من اینجا نیومدم امتحان املا بدم ک تا پست میزارم بجای توجه ب متن غلط املایی میگیری مهم مفهومو منظور ک درست ادا بشه بدم میاد از این کار لطفا ب املا نوشته هام کار نگیرید با تچکر😊

طب سنتی یه علمیه که توسط پزشک ها رد میشه 

هیچ عوارضی هم مشخص نیست برای داروهایی که تجویز میشه 

حتی ممکنه به یه گیاه که اونا تجویز میکنن شما حساسیت بدی و چون اطلاعی نداری دقیقا از کدوم گیاه داری اسیب مببینی ، ممکنه موجب بروز شوک انافیلاکسی و مرگ بشه

چرا ؟! دليل خاصي داره

داروهاش به غیر از اسیب چیز دیگه ای نمیرسونه به بدن

من خودم و مادرم و یکی دونبر از فامیل هامون رفته بودن داغون شدن

خود من رو که یه مدت ریه مو درگیر کرد داروهاشون 

نگو به ترکیب یکی از داروها الرژی میدادم خودمم خبر نداشتم کلا تنگی نفس داشتم 

بزور خوب شدم

یه نفر هم میگفت میخواسته که چاق شه رفته طب سنتی ، تو داروی گیاهی که بهش میدادن ( دارو ی گیاهی رو داخل کپسول میریزن) توش کورتون پیدا شده 

کورتون یه داروی سرطان زایت و پوکی و ارتروز شدید استخوان میاره و بیماری قلبی و مغز و اعصاب میاره

حالا گفتن با من بود انتخاب با خودتون☺

هیچ وقت سمت طب سنتی نرین هیچوقت

عزیزم هر جایی نباید بری حرفتو قبول دارم. نان باروری برای اقایونی هست که اسپرم ضعیف دارن یکی از اشناهای ما دکترا جوابش کرده بودن وگفته بودن بچتون نمیشه ولی بعد استفاده از طب سنتی نتیجه گرفتن مثل رژیم غذاییه میگه چی بخورین فقط