2777
2789
عنوان

از پوشک گرفتن

135 بازدید | 14 پست

سلام مامانای عزیز

من یه دختر دوسال و هشت ماهه دارم ۶ روزه که دارم تلاش میکنیم از پوشک بگیرمش روزه اول چند بار تو خونه جیش کرد ولی بعدش خودشو نگه داشت میگفت مامان جیش دارم ولی وقتی میبردمش دستشویی جیش نمیکرد پی پی هم همینجوری الان ۶ روزه گذشت وقتی جیشش میگیره یا پی پی نزدیکه ۱۰ بار باید بریم دستشویی تا انجام بده نمیدونم باید چیکار کنم هر ۵ دقیقه یه بار میگه جیش دارم میبرمش انجام نمیده دیگه از خستگی شبا سرگیجه میگیرم 

خدایا شکرت

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر وقت درست گفت تشویق ش کن یواش یواش یاد میگیره

خیلی باید صبور بود واسه از پوشک گرفتن

اگه مشکل مالی دارید هر شب سوره ی واقعه بخونید معجزه ش رو تو زندگی تون میبینید الخصوص بعد از نماز عشا

از جیش گرفتن واااقعا سخته. دلت باید به صبر باشه. دعواش نکن. جایی هم نرو ک مجبور باشی پوشک کنی. و نسبت ب کثیف شدن خونه ت بیخیال باش

قرار نیست هم نظر هم نبودیم دشمن هم باشیم😉 یاد بگیریم نظراتمونو محترمانه بهم بگیم ...دل همو نشکنیم

استارترجان

نوه دایی منم عین دخترشمابود،میگفت پی پی دارم ولی میترسید انجام بده تاجایی که یبوست میگرفت،مامانش خیلی صبوری میکرد و درنهایت هم موفق شد.

من فقط اینو میدونم باید توی این مسئله خیلی صبورباشیم خیلی خیلی.

استارترجان نوه دایی منم عین دخترشمابود،میگفت پی پی دارم ولی میترسید انجام بده تاجایی که یبوست میگرف ...

ااره امروز عصبی شدم از دستش اینقدر که منو برد دستشویی ولی کارشو نکرد حالا الان که خوابیده یادش میوفتم گریه ام میگیره

خدایا شکرت
استارتر عزیزم سلام  آوردم بگم فقط به موقع دست به کتک نشی که بعدا عین من پشیمون میشی

نه فعلا به اونجا نکشیده ولی عصبی میشم یه نگاه بهش کنم حساب کار دستش میاد🤣

خدایا شکرت