2777
2789
عنوان

فطریه

233 بازدید | 14 پست

سلام خانمها اگه دوس دارین برای فطریه من خانواده ای میشناسم واقعن نیازمندندبچه دوقلودارن براشیرخشک بچهاش حتی مونده همسایه مامانمه گفت خانمه اومده بهش گفته برافطریه مامانم زنگ زدگفت بهم خیلی غصه خوردم براشون اگه میتونین کمکش کنین 

من زنگ زدم مادرشوهرم،عیدوتبریک بگم،گف اخه هنوز اعلام نکردن که،منم گفتم اعلام نمیخاد که عیده دیگه.منم به شک انداخت🤔🤔ینی امکان داره که عید نباشه فردا؟؟؟؟

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
من زنگ زدم مادرشوهرم،عیدوتبریک بگم،گف اخه هنوز اعلام نکردن که،منم گفتم اعلام نمیخاد که عیده دیگه.منم ...

اعلام کردن

همین الان یه نفر داره واسه داشتن تموم چیزایی که تو داری دعا میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عید شد

فطریه طبق حکم قرآن اول برای فامیل نیازمند هست(چون از انواع زکات محسوب میشه)ذی‌القربی.....

اگر فامیل نیازمند نداشتین به نیازمند دیگه بدین

عکسِ دخترمه!👇                                                         نزدیک عملیات بود.می‌دانستم دختردار شده.یک روز دیدم سرِ یک پاکت‌نامه از جیبش زده بیرون.گفتم این چیه؟گفت:عکس دخترمه! گفتم:بده ببینمش.گفت: خودم هنوز ندیدمش! گفتم:چرا؟! گفت:الان موقع عملیاته،می‌ترسم مهر پدر و فرزندی کار دستم بده،باشه برای بعد!                                                               👈 خاطره درمورد شهید مهدی‌زین‌الدین از فرماندهان استان قم هستن در ۸‌سال دفاع مقدس                        شادی روح شهدا صلوات.....🌹
نه عزیزم اتفاقا کار خوبی هم کردی...عیدتم مبارک🌹

مرسی عزیزم.عید تو ام مبارک،نماز روزه هاتونم قبول❤

وابستگی و مهرطلبی،دو عاملِ بزرگِ طلاق و بدبختیِ خانواده هایِ ایرانی!
مرسی عزیزم.عید تو ام مبارک،نماز روزه هاتونم قبول❤

ممنون عزیزم...نماز روزه شما هم قبول باشه انشالله هر چی از خدا میخوای بهت بده

همین الان یه نفر داره واسه داشتن تموم چیزایی که تو داری دعا میکنه
ببخشید حتما ادم باید خونه طرفدبخابه تا فطریش بیفته رو اون یا چی؟

نه عزیزم اگ شما روزی خوره کسی باشین .یعنی اون خرج زندگی شما رو تامین کنه.و افطار با اون میکنید .فطریه گردن اونه

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 

دید بعضی ها میگن افطار آخرین شب ماه رمضان نباید برید جایی و گرنه فطریه تون میافته گردن اونا اشتباهه 

ولی بهتر روزتون با خرمایی ک از خونه خودتون بردید باز کنید

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت 
ببخشید حتما ادم باید خونه طرفدبخابه تا فطریش بیفته رو اون یا چی؟

باید از مرجع تقلیدتون بپرسید. 

چیزی که من شنیدم اینه که اگر آخرین افطاری رو سر سفره‌ی کسی بشینید، میزبان باید فطریه رو بده. ربطی به خونه نداره. اون سفره (غذاها) مهمه که کی تهیه کرده. 

ممکن هم هست که دو سه تا خانواده جمع بشن دور هم ، ولی هر خانواده سفره و غذای خودشو داشته باشه، اینطوری هر خانواده فطریه خودشو میده.

بازم تاکید میکنم از مرجع تقلیدتون بپرسید.

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
نه عزیزم اگ شما روزی خوره کسی باشین .یعنی اون خرج زندگی شما رو تامین کنه.و افطار با اون میکنید .فطری ...

نه خرج زندگیمون با خودمونه فقط اونجا مهمون باشیم

فقط 32 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40