2777
2789
عنوان

کود خانگی

1249 بازدید | 5 پست

سلام دوستان

من تو خونه کلی گل دارم و واقعا دوستشون دارم🌸

میخوام تقویتشون کنم کسی میدونه چجوری کود خونگی درست کنیم؟🤔

نمیخوام از کود های شیمیایی استفاده کنم⁦👐🏻⁩

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کود مناسب برای علف های هرز گندم شامل کدام موارد می شود؟

کود  مناسب برای علف های هرز گندم بسـته بـه نـوع خـاک، آب و هـوا، زراعت قبلـی، میزان و کیفیـت آب و رقـم گنـدم متفـاوت اسـت. توصیـه کود علف کش بـرای هـر مزرعـه پـس از تجزیـه ی خـاک و تعییـن عناصر غذایـی موجـود، توسـط آزمایشـگاه خـاک مشـخص مـی شـود.

کود های مناسب علف های هرز مزارع گندم  در ایران متنوع است. کودهای علف کش شامل انواع کود های حیوانی، کمپوست گیاهان، کمپوسـت حاصل از تخمیر سـبوس برنج و کلش گندم و سایر کمپوست های موجود می شوند. نوع کود مصرفی می تواند باعث افزایش یا کاهش علف های هرز در مزرعه گندم شود.

برای کنترل علف های هرز گندم هر چقدر علف کش ها متنوع باشند بهتر است. زیرا با استفاده مداوم از یک نوع علف کش، مقاومت علف ها در برابر آن بالا رفته و به سلامت محیط زیست لطمه وارد می شود. اما با استفاده متنوع از کود های علف هرز برای گندم، مقاومت علف ها ی هرز به مرور زمان کاهش می یابد . با کاهش علف های هرز، گسترش گونه های مختلف علف های هرز از بین می رود. همینطور استفاده از کود ازته سرک به صورت دستی یا محلول پاشی در افزایش بازدهی گندم و از بین بردن علف های هرز روش موثری است. در میان کود های ازته، کود مناسب برای علف های هرز گندم که به صورت محلول پاشی قابل استفاده است، کود اوره می باشد. کود های ازته، از راه شاخ و برگ بهتر جذب گیاه می شوند. حتی جذب کود اوره از کود های فسفات آمونیوم و سولفات امونیوم بیشتر است.

سلام دوستان امیدوارم که حالتون خوب باشه من به تازگی با یه سایتی آشنا شدم به اسم سایت جوانه  بان که در این سایت کلی مقاله در موردآموزش پرورش انواع گیاهان آپارتمانی، نکات مهم شرایط نگهداری از سانسوریا مهتابی، تکثیر کاکتوس و آشنایی با گل های مناسب باغچه خانه در فصول مختلف ،انواع کاکتوس خانگی، نحوه رشد آن ، نگهداری کاکتوس در منزل داره همچنین داخل سایتشون آموزش انواع ساخت تراریوم  کاکتوس و در بسته و آبی وجود داره.و همچنین فروش انواع خاک و کود به سراسر ایران رو هم دارند. خوبی این سایت اینه که مشاوره گل و گیاه به صورت آنلاین و مستقیم با متخصصان گل و گیاه هستش. حتما به سایتشون سر بزنید

سلام دوستان. من از ایران کود استفاده میکنم برای گل ها و گیاهام

محصولات وپروفرت هلند از بهترین کودهای موجود در بازار است و دارای تضمین کیفیت می باشد.

قیمت های مناسب

کیفیت بسیار بالا

بسته بندی ۲، ۱۰ و ۲۵ کیلویی

محصولات موجود :

NPK 20-20-20

NPK 12-12-36

NPK 10-52-10

NPK 15-5-30

نیترات پتاسیم

نیترات کلسیم

مونوپتاسیم فسفات

سولفات پتاسیم