2777
2789

سلام. من ۲۳ساله ام و پرستارم تازه یکسال ازدواج کردیم اما قبلش باهم ۴ سالی دوست بودیم. همون موقعها اخلاقیات بدش اذیتم میکرد مثلا اینکه خیلی قهر قهری بود و قهر ک میکرد ۳، ۴روز جوابمو نمیداد کلا... ولی من عاشقش شده بودمو سنمم کم بود میگفتم فقط ازدواج! 

تو دوران عقد مشکلاتمون بیشتر شد سر هر تصمیم مهم زندگیمون میزد زیرش و قهر میکرد.. سر خرید خونه.. سر تعین تالار و عروسی

بعد ازدواجمونم مشکلاتی جدیدی پیدا شد! مثل اینک همش از دست پخت و خونه داری من بد میگه و تحقیر و توهین میکنه ب خودمو خانوادم... همش منو خونه داریمو مقایسه میکنه

من ادم تو سری خوری نیستم هم خودمو هم خانوادم ازنظر اقتصادی و فرهنگی خیلی بالاتر بودیم ولی من عاشقش بودمو تن ب این ازدواج دادم ولی دیگ نمیتونم تحمل کنم... ایشون عملا کلفت میخاد نه همدم و شریک

ببخشید زیاااد شد

بنظرتون چیکارکنممممم😭

یا عمرتو حروم کن به پای کسی که میگی اینهمه تحقیرت میکنه یا جدا شو و دوران جدید شروع کن و از زندگیت لذت ببر

یه بسته فلفل قرمز هندی بزارین تو جیبتون، هروقت هوس کردین برای کسی دردو دل کنین، یه قاشق از اون بریزین تو حلقتون. من امتحان کردم عالیه😐

فقط طلاق😐😐

الان فعالان دفاع از حقوق زنان وارد میشوند نگران نباش

گلومون مونده زیر چاقوی کند روزگار....نه میبره نه ول میکنه!!!!! بیشعوری اگه درد داشت بازم یه عده ای مسکن میخوردن به کارشون ادامه میدادن......... هر چی رو که گفتیم خدا نصیب نکنه فول اچ دی نظاره گرش بودیم!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم اشتباه کردی یعنی انتخاب بدی کردی عذر میخوام. دنیای دوستی با ازدواج خیلی خیلی متفاوته... وقتی میدیدی همچین اخلاقی داره تو ام سفت و سخت وایمیستادی نه اینکه از بدیاش بگذری بعد طلاق فقط زن براش بد میشه مرد که راست راست میره با هرکسی بخواد ازدواج کنه

خب اول بگو بینم دستپختت واقعا خوبه

قهر میکنه چرا منتشو میکشی ک عادتت کنه

یکم روش کار کن شاید درست شد

اگ نشد بعدا بفکر طلاق باش

بعدشم نذار راجب خانوادت چیزی بگه اگ گفت توام بگو

وقتی دعوا داری منو ریپ نکن من متاسفانه بد دعواییم قطع میشیم باهم

بشین باهاش درست و حسابی حرف بزن عزیزم یا پیش ی مشاور برین شاید ب حرف اون گوش داد ولی دیدی تغییری نکرد طلاق بگیر جون موقعیت خوبی داری برا چی پای یکی ک هی قراره متهمت کنه بسوزونی

من چون دائم سرم تو درس کتاب بوده وقتی دختر بودم و مجرد زیاد کار خونه نکردم ولی درکل شلخته نیسدم و خونم مرتب همیشه غذاهامم بدک نیس به اندازه مامانا خوب نیست ولی هر کی از اطرافیان خورده گفته خوب دستپختت

چیکار کنم.. خیلی کلنجار رفدم خیلی تلاش کردم انواع اقسام راهارو رفتم.. برای قهرش منت کشیدم.. بی اعتنایی کردم.. کادوگرفدم.. عذرخاستم... ولی دیگ تحملم تموم شده هر ۳، ۴روز ی بار ی موضوع پیدا میکنه ک خونه داریمو بکوبه توسرم! 

مثلا امروز ۳، ۴تا بادمجون تو یخچال ی مقداری خراب شده بود شروع کرد ب داد و بیداد ک با این خونه داریت.. بجای اینک همش رو مبل لم بدی ب فکر خونه باش و فلان و....