2777
2789
عنوان

دوست دارین عکس کدون کاربرو ببینید تگ کنید😆

| مشاهده متن کامل بحث + 7507 بازدید | 1066 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بتمرگ بابا😂😂😂😂😂😂😂

چی بابای بی ادبی 😂😒

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
نیومدم سایت اصن یادمم نبود الان میفرستم برات عزیزم

منتظرم عزیزم

لایک نکنید باتچکر مدیریت پارک💣زیاد که باشی زیادی میشی/من بد نبودم تو داری میشی/هیچ وقت این احساس بهت نمیساخت/دلم میخواستت دلت نمیساخت/زیادی خوبی کردنم تهش داستانه/واسه تو خوبی و بدی همش یکسانه/بد عادتت کردم خودم خب حقم داری خوبی که از حد بگذره ته داستانه🎵   
یه آشنا تو سایت دارم برا همین همش عکسای اینجوری میذارم😐😐🔫🔫😒😂😂😂❤

فقد تیات معلومن روله

همونـ آبجوشـے کہ سیب‌زمینـے رو نرم میکنہ تخم‌مرغ رو سفت میکنہ شخصیت تو بستگی بہ خودتـ داره نہ فضای پیرامونتـ😐💔                لایک الع😒                               
من_عکس# _گذاشتم_شما_خواب_بیدی

من هزاربار شما رو دیدم😎😎 بقیه رو میخام😅