its_about_nana مدیر عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 1550 عنوان رنگ حنا روی موی مشکی | مشاهده متن کامل بحث + 43173 بازدید | 22 پست حنا بزاریم رو موی مشکی چه رنگی میشه؟؟ ی بار دوستم گذاشته بود مدرسه ک میرفتیم قهوه ای تیره خیلی خوش رنگی شده بودشما گذاشتین تالا؟ 1399/03/03 | 18:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
shimaw عضویت: 1399/01/24 تعداد پست: 3739 قشنگ بود رنگش؟؟ راضی بودم میشه برای ب سلامت ب دنیا اومدن نی نیم ی صلوات بفرستید❤نی نیم نموند برام😭دلم نمیاد تیکرشو بردارم😭پسرم تو۱۶هفتگی تنهام گذاشت😭برا حال دلم صلوات میفرستی؟
marieeele عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 254 میگم ک تو نت زدم نوشته بود حنا رو با اب قاطی کنین دوازده ساعت بزارین بمونه بعد به مدت سه چهار ساعت ب ... آره ، بايد بزاري حنا تو آب رنگ بده .
its_about_nana مدیر استارتر عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 1550 ولي خب اگه قصد رنگ كردن داري انجام نده :| من يبار قرار بود بلوند كنم قبلش حنا زده بودم ، سبز پر طاو ... 😂😂نه قصد رنگ کردن ندارممیگم حتی اگ چند سال از حنا گذاشتنه بگذره مثلا سه سال بازم رنگ کردنش مشکل هس؟
لق عضویت: 1398/03/02 تعداد پست: 1915 چی میگی چندماه چیه ی شب تاصبح عزیزم من موهام مشکی مشکی بود با یکی دوبار اصلا رنگ نگرفت اگه دقت کنید بهشونم گفتم اگه خیلی مشکیه باید یه مدت طولانی بزارن تا رنگ بگیره اگر میدونستید آدما به عوضشدنِ دمای چایی و قهوهشون بیشتر اهمیت میدن تا احساساتِ جریحهدار شدهی شما، هیچوقت مشکلاتِ زندگیتونرو به کسی نمیگفتید
its_about_nana مدیر استارتر عضویت: 1399/02/07 تعداد پست: 1550 آره ، بايد بزاري حنا تو آب رنگ بده . اهان مرسی😍
marieeele عضویت: 1399/01/28 تعداد پست: 254 😂😂 نه قصد رنگ کردن ندارم میگم حتی اگ چند سال از حنا گذاشتنه بگذره مثلا سه سال بازم رنگ کردنش مشک ... آره ، تا اون جايي كه حنا هست ، حنا مثل رنگ شيميايي نيست تا وقتي مو رو كوتاهش نكني روش ميمونه و حتا روشن تر ميشه ولي خب در عوض خيلي موهات نرم ميشن .
دریdorsa عضویت: 1401/09/10 تعداد پست: 171 من الان دارم حنا می زارم وقتی پاک کردم میگم چی شد دفعه قبلیه ربع الکی گذاشتم رنگش تو آفتاب معلوم بود موهام مشکیه رنگم نکردم
134rrrrr عضویت: 1399/03/20 تعداد پست: 4892 من الان دارم حنا می زارم وقتی پاک کردم میگم چی شد دفعه قبلیه ربع الکی گذاشتم رنگش تو آفتاب معلوم بود ... چه رنگی شد؟ قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه.