2777
2789

پولدار نیستم اما میخوام مثل پولدارها زندگی کنم تا پولدار شم 

به این تجربه رسیدم که هرچی قناعت کنم و مثل بدبختا زندگی کنیم ،بدبخت تر میشیم،

خدا میگه این که میتونه این مدلی زندگی کنه پس همینقدر بسشه 

اما میخوام به خدا بگم ،عاقاااا من نمیتونم این مدلی زندگی کنم ازین به بعد همش لباس های شیک میخرم و شیک زندگی میکنم ،گور بابای قناعت

کیا موافقن؟

کااااش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

موافقم 😁

ای ول

چهارسال قناعت کردم هییییچ تغییری زندگیمون نکرد

الان چند روزه که تصمیمم رو عوض کردم 

حداقل حداقلش اینه که دارم شاد زندگی میکنم 

رفتم برا یه مجلس دو دست لباس برا خودم خریدم ،دو دست برا همسرم ،دیگه اینکه هرجا هرچی میلم کشید خریدم 

جاتون خالی خیلی حال داد 😂

الان میگم اگر این استراتژی هم جواب نداد و پولدار نشدم حداقل حالشو بردم ،خوش گذشت بهم

کااااش
ای ول چهارسال قناعت کردم هییییچ تغییری زندگیمون نکرد الان چند روزه که تصمیمم رو عوض کردم  حد ...

ببین منم همین اعتقادو دارم.برخلاف یه عده که میگن ریز مخارجشونو مینویسن و هرچی بخرن حساب کتاب میکنن من با این سفتو سخت حساب کتاب کردن مخالفم برکت مال از بین میره تو حساب کتاب زیاد.و از طرفی ادم وقتی مخارجشو خیلی سفتو سخت مینویسه اونموقع نیازاشو با درامدش هماهنگ میکنه ولی وقتی پول بیشتری واسه خرج کردن بذاری خب مجبوری واسه رفع نیازات تلاشتو بیشتر کنی راستش من ازین مدل خودم نتیجه بهتری گرفتم اصلا از حساب کتاب مالی خوشم نمیاد

ببین منم همین اعتقادو دارم.برخلاف یه عده که میگن ریز مخارجشونو مینویسن و هرچی بخرن حساب کتاب میکنن م ...

آره بابا چهارسال قناعت ،تنها نتیجش،تعریفها و تمجیدهای مادرشوهرم بود ،میخوام که اصلا پشت سرم بگن چه زن ولخرجی 

بیخیال،میخام حالشو ببرم 

اونموقع شوهرم هرچی میخاست بخره می گفتم نه ،حالا باید دوبرابر پولشو بدیم بخریم ،چقدر حال میده خرج کردن😊

کااااش