2777
2789
عنوان

کالسکه

109 بازدید | 15 پست

سلام بچها

من میخواستم برم کالسکه ،کریر و روروک بخرم اما نمیدونم چه مارکی بخرم که هم خوبه باشه قیمتش هم مناسب باشه

میتونید راهنمایی کنید؟

خوش باش که هر که راز داند ؛ داند که خوشی خوشی کشاند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دلیجان میخرم ولی تک کالسکه

روروئک که نمیخرم الان پزشکاهم میگن واسه استخوان لگن و ساق بچه اصلا خوب نیست

کریرم که خیلی ها گفتن خوب نیست سنگین و سخته جاش اغوشی و ساک حمل میگیرم

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

اره درسته اصلا دختر منکه خودش از روروعک متنفر بود نمینشست

بهتر..حالت پای بچه تو روروئک بد قرار میگیره اگه دقت کنی اکثرا پرانتزی میمونه..خوب نیست اصلا

من دلیجان میخرم ولی تک کالسکه روروئک که نمیخرم الان پزشکاهم میگن واسه استخوان لگن و ساق بچه اصلا خو ...

آغوشیم نگیر زیر چهارماه واسه کمر بچه ضرر داره، بالای چهارماهم که سنگین میشه خودت اذیت میشی ، فقط یه کالسکه خوب با یه ساک حمل

دوای درد مرا هیچ کس نمی‌داند! فقط بگو به طبیبان دعا کنند مرا
آغوشیم نگیر زیر چهارماه واسه کمر بچه ضرر داره، بالای چهارماهم که سنگین میشه خودت اذیت میشی ، فقط یه ...

نظرم همینه آغوشی هم دو دل بودم که از دو دلی دراومدم🤔ساک حمل راحتتره واقعا..

نظرم همینه آغوشی هم دو دل بودم که از دو دلی دراومدم🤔ساک حمل راحتتره واقعا..

آره ساک حمل نسبت به کریر ارزونتر و سبک‌تر از چهار ماه به بعدم که بچه نشست می‌تونه تو صندلی ماشین بشینه حالت نوزادیش

دوای درد مرا هیچ کس نمی‌داند! فقط بگو به طبیبان دعا کنند مرا