2777
2789
عنوان

خانمای اقدامی بیاین

110 بازدید | 11 پست

من تنبلی تخمدان خفیف دارم. پریودم 28روزه.منظمه.امروز روز 19دورم هس ی کوچولو ترشح تخمگذاری دیدم  دیشب هم دوتا تخمدانم خیلی تیر میکشید. دیگه حوصله نداشتم دیشب اقدام کنم همش میگم نکنه دیشب تخمک گذاری داشتم. از قبل ی شب درمیون نزدیکی داشتم. بااین همه استرس چ کنم

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

ترشح قبلش داشتما  دیشب باز دیدم

ربِّ لا تَذَرْني فَرْداً وَ اَنْتَ خَيْرُالْوارثين🌹 . خدایا شکرت شکررررر. بالاخره بعد چهارسال و شش ماه مامان شدم. 1401/24ردیبهشت بی بی چک خوشکلم و ازمایشم مثبت شد😍😍😍😍😍 شک نکن درست در لحظه ی آخر ، در اوج توکل و در نهایت تاریکی نوری نمایان می شود ، معجزه ای رخ می دهد خدا از راه می رسد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من اول پاکیم اقدام کردم  که باردار شدم معلوم نیس کی تخمک ازاد شده   اسپرم اگه قوی باشه تا پنج روز توی بدن هست  منم قبلا استرس شما رو داشتم   اگه دوشب پیش رابطه داشته بودین  وشوهرت مشکل اسپرم اینها نداشته باشه مطئن باش  لقاح انجام میشه استرس نداشته باش خودش باعث ناباوری میشه بیخیال از اینکه قصد بارداری داری

اگر اسپرم تا ۳روز زنده است پس چرا دکترا میگن یه شب در درمیون نزدیکی کنین؟

به خاطر کیفیت اسپرم میگن

البته من سه سال اقدامم نتیجه نداد دیشب هم روش

اگر اسپرم تا ۳روز زنده است پس چرا دکترا میگن یه شب در درمیون نزدیکی کنین؟

برای اینکه مردها هم کیفیت اسپرمشون متفاوته یکی کیفیتش انقدر خوبه که تا هفت روز هم زنده یکی نه کمه و اینکه شانس پسر دار شدن هر یک شب درمیون بیشتر چون درسته که اسپرم زنده میمونه چند روز اما اسپرم y زودتر از بین میره

Silenc says a lot more than you think 🤍