2777
2789
عنوان

کی تالارها باز میشن؟؟؟!!!

277 بازدید | 17 پست

سلام به همه

خسته شدیم از دست این کرونا!!!

کسی میدونه که تالارها کی باز میشن؟

بعضی ها گفتند از مرداد بازن، ولی خب الان که همه شون بسته ان و البته به خاطر کرونا هم آدم میترسه مهمونی حسابی بگیره!!!!

خسته شدم!!!!   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تالارا هم بسته باشن یه سری نادان ادم تصمیم ب برگزاری مراسم تو خونه  یا باغ شخصی میگیرن ...!

اخه تو این اوضاع کی پامیشه بره واقعا 😐

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

کاش فعلا باز نکنن اخه مگه چی درستدشده چن صد نفروجمع میکنن دور هم که چی بشه.عروسی یکی از نزدیکام هم هس که اگه باز بشن صددرصد برگزار میکنن مجبوریم هم بریم بچه کوچیک دارم دوس ندارم برم

خیلی دلم گرفته از خیلیا،انقد دوس دارم منم مث بقیه امضاهای فلسفی و شعرمعر بزارم حافظم یاری نمیکنه برا تقویت حافظه چیزی میدونین بگین براتون صلوات بفرستم😊😊
کاش فعلا باز نکنن اخه مگه چی درستدشده چن صد نفروجمع میکنن دور هم که چی بشه.عروسی یکی از نزدیکام هم ه ...

ماهم همینطور نمی‌دونم چی میخواد بشه

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
ما فامیلمون توو باغ میخاد بگیره.و ما مجبوریم بریم ولی دست به هیچ خوراکی نمیزنیم ی گوشه فقط میشینیم

منم عروسی پسر عمومه نمیرم 

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏
ماهم همینطور نمی‌دونم چی میخواد بشه

عروسی خواهر زادمه خودشم تو یکی از شهرهای وضعیت قرمز

خیلی دلم گرفته از خیلیا،انقد دوس دارم منم مث بقیه امضاهای فلسفی و شعرمعر بزارم حافظم یاری نمیکنه برا تقویت حافظه چیزی میدونین بگین براتون صلوات بفرستم😊😊
کاش فعلا باز نکنن اخه مگه چی درستدشده چن صد نفروجمع میکنن دور هم که چی بشه.عروسی یکی از نزدیکام هم ه ...

آره خب حرف تون درسته، اگر اوضاع خوب نباشه که خطرناکه!!

ولی میدونین من از چی بیشتر ناراحت میشم؟! اینکه الان خیلی از خریدهام رو به خاطر کرونا نرفتم انجام بدم، ولی یه سری ها رو می بینم هم خرید عید رفتن، هم دیدوبازدید عید، هم مسافرت و پارک میرن، فقط انگار جشن عروسی گرفتن ممنوعه!!!

کاش کرونا زودتر تموم میشد!