2777
2789
عنوان

ارتباط با عالم ماورا و اجنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1931 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چون چاه آب رو تا کامل کنده نشده سرش رو نباید ببندن که آب تمیز بیاد بالا،یکی هم باید بالا سر چا ...

آها چ جالب

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
استارتر دنبال اینچیزا نرو که جذب میکنی ناخودآگاه وخدایی نکرده بدبخت میشی 

از بچگی  احساس حضور میکردم، خیلی خوب میتونم حدس های درست بزنم و وقتی یه اتفاق بد مثل تصادف میوفته برای اطرافیانم اون روزش من تمام دلم اشوبه و بی دلیل گریه میکنم تا خبر  بهم میرسه میفهمم پس بخاطر این بوده 

خیلی زود ذات آدمارو تشخیص میدم در صورتی که از لحاظ عاطفی بهشون وابسته نباشم 

برا همین کنجکاویم بدونم علت خاصی داره یا نه

مامانم حدود ۸ سال داشته که این ماجرا پیش اومده البته برای خودش نه . مادربزرگش تو یه روستا زندگی میکرده اونجا یه قابله داشته . خود قابله این ماجرا واسش پیش اومده. 

یه شب حدود ساعت ۱۲ شب که داشته میخوابیده . یکی در خونه اش رو میزنه . میره درو باز میکنه یه مردی بوده خیلی درشت اندام . چون تاریک بوده با نور فانوس زیاد نتونسته چهره اش رو ببینه . مرده میگه زائو داریم بیا بریم . اینم راه میافته دنبالش . میبردش بیرون روستا تو یه خرابه میبینه یه عده آدم آتیش روشن کردن و مشغول رقص و اواز و بزن و بکوبن . اولش خیلی میترسه . میبرنش بالا سر زائو . 

الان بقیه اش رو تایپ میکنم 

مامانم حدود ۸ سال داشته که این ماجرا پیش اومده البته برای خودش نه . مادربزرگش تو یه روستا زندگی میکر ...

تکراری

7 اسفند ۹۸ بیبی چک مثبت شد هنوزم باورم نمیشه تو اومدی تو دلم کنجد مامان😍۳۱ فروردین ۹۹ صدای قلب گنجشکیتو شنیدم😍۲۷ اردیبهشت ۹۹ فهمیدم که قراره یه عاقا پسر وارد زندگیمون بشه😍👶من و باباییت عاشقتیم😍برا سلامتی نینیم یه صلوات میفرستی؟🤲🙏۲۲/۷/۹۹ ساعت ۱۰:۲۸پسرم زمینی شدنت مبارک😍❤
نمیدونم حالا که احساس میکنم میتونم حسشون کنم یا بهم یه چیزایی رو الهام میکنن دلم میخواد برم قشنگ توو ...

تلقین میکنی بخودت بنظرم ولی هیچی نیست خیلیا مثل توان وقبل اینکه اتفاقی بیافته دلشون آگاه میشه