2777
2789
عنوان

بنظرتون چیشده

96 بازدید | 13 پست

من دو هفته پیش بخاطر خانواده شوهرم باهم بحث کردیم منم حال درستی نداشتمو از خونه رفتم ده روز

شوهرم از این کار متنفره

تو این ده روز دو س بار حالمونو از پدرم پرسید و ناراحت بود از اینکه قهر کردم

حالا دو س شبه اومدم خونه ولی همش بی محلی میکنه ب منو بچمون.حتی بچه رو نگاه هم نمیکنه با اینکه عاشقش بود

بنظرتون چرا اینجوری میکنه.یعنی تو همین ده روز از ما متنفر شده یا مثلا کسی دعا گرفته براش یا چی

دعا کنید دوباره خوب بشه دارم دیوونه میشم از بی محلیاش😔😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دعاااا؟؟؟؟؟  هر عملي يه عكس العملي داره  ده روز رفتي ميخاي برات قربوني هم بكنه  تا ...

اونم بخاطر خانوادش دل منو شکست بدون اینکه ب من بگه بچه برادرشو میاورد ور دل من ک تو خونه خودم راحت نبودم مجبور شدم ک برم

اونم بخاطر خانوادش دل منو شکست بدون اینکه ب من بگه بچه برادرشو میاورد ور دل من ک تو خونه خودم راحت ن ...

قهر کردن چیه میزنید از خونتون میرید بیرون ؟؟کارخیلی اشتباهیه..باخانوادش بحث کردی چیکار بنده خدا داشتی

برا آرزوهام یه صلوات بفرستید😘😘

خواهرجان پاشدی ده روز رفتی خوب طفلک تنها چی میخورده چیکا میکرده مردا دل نازکن ببخشید حالا قراره حلوا حلوات کنه دلسردش نکن از این بیشتر تا تقی به توقی میخوره پانشه یه مرد رو تنها بزار برو خونه نه نه ات زندگی مسئولیت داره بالا پاییین داره واسه هرچیزهم جدل راه ننداز نخاه که از پشت نه نه خواهرش در نیاد ادم سخت واسش پشت خانوادش رو خالی کنه گناه داره از دلش در بیار ببخشید خواهرانه گفتم

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق
خواهرجان پاشدی ده روز رفتی خوب طفلک تنها چی میخورده چیکا میکرده مردا دل نازکن ببخشید حالا قراره حلوا ...

الان جای خوابشم از من جدا کرده بحث غرور نیس ک پا پیش نمیذارم مطمئنم ک اگه پیش قدم بشم واسه حرف زدن اول اینکه ضایعم میکنه بعدم بدتر بی محلی میکنه یا اگه اشتی کنیم میخواد هرکار کنه من هیچی نگم

الان جای خوابشم از من جدا کرده بحث غرور نیس ک پا پیش نمیذارم مطمئنم ک اگه پیش قدم بشم واسه حرف زدن ا ...

حالا یه مقدار زمان بده بش کم کم یخش باز میشه ولی جان عزیزت دوروز دنیا ارزش نداره فرصت باهم بودن رو از هم نگیریم سعی کن مایه ارامش باشی تا تنش کم کم خوب میشه الان دلش به درد امده از تنهاییی دیگه ده روز نرو رو مغز واعصاب مرد فشار میاد

بسم الله الرحمن الرحیم.    تمام وجودم پر از یقین شده است.اللهم عجل لولیک الفرج .جهان به سامان نمیشود تا ظهور منجی...(بلندترین ارتفاعی که میتوان از آن سقوط کرد ,چشمان صاحب الزمان است) به کمپین لبیک یا مهدی بپیوندید..در تاپیک شما به میهمانی آقا امام زمان (عج)دعوت شدید.یا حق
دعاااا؟؟؟؟؟  هر عملي يه عكس العملي داره  ده روز رفتي ميخاي برات قربوني هم بكنه  تا ...

ای جیگرتو یه حرف حساب ما شنیدیم تو این سایت که بعضی چیزها رو ما خودمون به مردا میفهمونیم که بدون ماهم میتونن زندگی کنن کاش نمیفهمید مرده کاش این فرصت رو بش نمیدادیم

مرسی از راهنماییت عزیزم دعا کن برام حالم اصلا خوب نیست😔

مثل یک زن قوی باش اشتباهت قبول کن بش فرصت بده حل میشه بای