الف221 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 841 عنوان کفش پاشنه بلند با جوراب یا بدون جوراب؟ 571 بازدید | 7 پست خانوما چطوری کفش پاشنه بلند بدون جوراب میپوشید؟من پشت پام زخم میشهحتی جوراب هم میپوشم باز پشت پام یخورده اذیت میشهچیکار میکنید شما؟راهکاری دارید برا من؟ 1399/03/02 | 19:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
روبالشتی عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 2911 پد بهداشتی روزانه ازین کوچولوهارو با قیچی نصف کن یه نصفه شو بچسبون پشت کفشت از داخل عمرو روزی با حساب و کتاب است پس نترس و طمع نکن «لقمان»
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 پنبه هم میتونی بگذاری . در کل کفش های پاشنه بلند به دلیل غیر استاندارد بودن همچین مشکلی رو دارن میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
الف221 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 841 پد بهداشتی روزانه ازین کوچولوهارو با قیچی نصف کن یه نصفه شو بچسبون پشت کفشت از داخل واقعا اثر داره؟دیگه جوراب لازم نیست؟بعد هر دفعه یه جدید بگذارم یا یه بار برای چند دفعه پوشیدن کافیه؟
الف221 مدیر استارتر عضویت: 1396/12/14 تعداد پست: 841 پنبه هم میتونی بگذاری . در کل کفش های پاشنه بلند به دلیل غیر استاندارد بودن همچین مشک ... من خودم خیلی کم میپوشماما خب بازم اذیت میشمخیلی هارو میبینم اکثرا پاشنه دار میپوشن و انگار با کفش اسپورتن انقدر راحتن
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 من خودم خیلی کم میپوشم اما خب بازم اذیت میشم خیلی هارو میبینم اکثرا پاشنه دار میپوشن و انگار با کف ... نه همچین راحت هم نیستن پاشون عادت کرده میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏
روبالشتی عضویت: 1399/03/02 تعداد پست: 2911 واقعا اثر داره؟ دیگه جوراب لازم نیست؟ بعد هر دفعه یه جدید بگذارم یا یه بار برای چند دفعه پوشیدن کا ... جوراب لازم نیساگه سالم بمونه چند دفعه میتونی استفاده کنی عمرو روزی با حساب و کتاب است پس نترس و طمع نکن «لقمان»
نیییییییییکی عضویت: 1396/12/04 تعداد پست: 22977 من خودم خیلی کم میپوشم اما خب بازم اذیت میشم خیلی هارو میبینم اکثرا پاشنه دار میپوشن و انگار با کف ... شما چون کم میپوشی بیشتر اذیت میشی عادت نداری میبخشی و نمیبخشم! میخوانی و نمیخوانم! معبوداا... امشبُ آنگونه برایم رقم بزن که در شأن خداییِ توست نه در حدِ بندگیِ من 《 و خدایی که به شدّت کافیست》🙏