2777
2789

خانوما چطوری کفش پاشنه بلند بدون جوراب میپوشید؟

من پشت پام زخم میشه

حتی جوراب هم میپوشم باز پشت پام یخورده اذیت میشه

چیکار میکنید شما؟

راهکاری دارید برا من؟

پنبه‌ هم میتونی‌ بگذاری‌ . 

در کل کفش های پاشنه‌ بلند‌ به دلیل‌ غیر استاندارد بودن‌ همچین‌ مشکلی‌ رو دارن

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پد بهداشتی روزانه ازین کوچولوهارو با قیچی نصف کن یه نصفه شو بچسبون پشت کفشت از داخل 

واقعا اثر داره؟

دیگه جوراب لازم نیست؟

بعد هر دفعه یه جدید بگذارم یا یه بار برای چند دفعه پوشیدن کافیه؟

پنبه‌ هم میتونی‌ بگذاری‌ .  در کل کفش های پاشنه‌ بلند‌ به دلیل‌ غیر استاندارد بودن‌ همچین‌ مشک ...

من خودم خیلی کم میپوشم

اما خب بازم اذیت میشم

خیلی هارو میبینم اکثرا پاشنه دار میپوشن و انگار با کفش اسپورتن انقدر راحتن

من خودم خیلی کم میپوشم اما خب بازم اذیت میشم خیلی هارو میبینم اکثرا پاشنه دار میپوشن و انگار با کف ...

نه‌ همچین‌ راحت هم‌ نیستن‌ پاشون‌ عادت کرده‌ 

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
واقعا اثر داره؟ دیگه جوراب لازم نیست؟ بعد هر دفعه یه جدید بگذارم یا یه بار برای چند دفعه پوشیدن کا ...

جوراب لازم نیس

اگه سالم بمونه چند دفعه میتونی استفاده کنی

عمرو روزی با حساب و کتاب است پس نترس و طمع نکن «لقمان»
من خودم خیلی کم میپوشم اما خب بازم اذیت میشم خیلی هارو میبینم اکثرا پاشنه دار میپوشن و انگار با کف ...

شما چون‌ کم میپوشی‌ بیشتر اذیت‌ میشی‌ عادت‌ نداری