2777
2789

دوستان خیلی نگرانم بارداریم دوقلو 

بعد نزدیکی به خون ریزی و لک بینی افتادم 

دیروز رفتم سونو وضعیت جنین ها خوب بود

ولی امروز بازم لک میبینم میترسم

دوقلو بارداري چرا نزديكي ميكني اخه؟

خطرناكه ديگه خواهر من 

دخترمزندگيمه...👼🏻                  ٢/١٨ساعت ١١:٢٠دقيقه اولين نبضتو حس كردم😍خيلي ذوق كردم 😍١٧/٥هفته                     از مرحله ي بارداري به مرحله ي زايمان انتقال يافتم ٧/١

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استراحت کن

شیاف بزار

نزدیکی نکن

روی پرده کعبه این آیه حک شده است: نَبِّئْ عِبَادِی أَنِّی أَنَا الْغَفُــورُ الرَّحِـــیمُ به بندگان من خبر ده که منم آمرزنده مهربان و من... هنوز و تا همیشه به همین یک آیه دلخوشم … ♥

عزیزم نزدیکی نداشته باش

اگرم داری با دخول نباشه حداقل

انشاالله چیزی نیست

اگر میتونی برو دکتر‌

پسر عزیزتر از جوووونم عشقم فدات شم خوش اومدی به زندگی من و بابایی ❤️ قربون لپای قشنگت بشم دنیاااااام 🌹
عزیزم نزدیکی نداشته باش اگرم داری با دخول نباشه حداقل انشاالله چیزی نیست اگر میتونی برو دکتر‌

رفتم دیروز گفت استراحت و شیاف 

فقط استرس سقط دارم😭

حالا که شده ...استرس نده به خودت...استراحت کن.۳ ماهت تموم نشده رابطه نداشته باش.حالا بزار جای بچه مح ...

خیلی استرس دارم فقط وحشت سقط جونمو گرفته 

نه ترست نره عزیزم قدیما میگن هرکی خونریزی داشته مال اینه تخمدان داره جاباز میکنه ترست نره جنسیتشون معلوم نیست؟ 

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته

استراحت مطلق باش وشیاف بذار فقط واسه دستشویی از جات بلند شو خوب میشی عزیزم نگران نباش نزدیکیم دیگه نداشته باش🤨

❤🌺نفس مامان۹۹/۵/۲۵زمینی شد🌺❤☆♡ چهارتاآدم حسابی توزندگیت نگه دار،بقیه فقط سلام،خداحافظ👋☆♡

علت خونریزی رو نگفت تو سونو

هماتوم داری

دهانه رحم باز شده

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
نه ترست نره عزیزم قدیما میگن هرکی خونریزی داشته مال اینه تخمدان داره جاباز میکنه ترست نره جنسیتشون م ...

سونو غربالگری گفت احتمالا یه دختر یه پسره 

چون بعد ۱سال باآمپول باردار شدم خیلی دلم میسوزه که خدایی نکرده طوری بشه