واقعا متاسفم من نامزدم مثلا ۷ ماهه . هیچ بروشون نمیارن باید عیدی بیارن ک بگن بریم خرید کنیمو فلان .
امروزم همه خونشون جمعن منو شوهرم خونه بابامیم هیچ زنگ نزدن بیاید شماهم . بی احترامی تا چه حد . متاسفم
خدایا ارزوی همه بنده هاتو براوورده کن 💝😊 و میون این همه بنده های خوبت یه نگاهم به منه نه چندان خوب بنداز🙈 و ارزوهامو براوورده کن 💙مثله همیشه که براوورده کردی و قدر ندونستم 🙈 اول از همه سلامتی و ارامش و عشق جاودانه به خوانواده ی کوچولوم ببخش🥰 و بعدم هم یه چاردیواری دنج و خوشگل که توش بی دغدغه خوشبگذرونیم 😊 ممنون😘🤩 . منتظرمااااااا 🙈هرچه زودتر لطفا😊خدایا به شوهرم خیر دنیا و اخرت بده و سایشو از سرم کم نکن .خدا همیشه همینقدر خوب و پاک نگهش دار .
ب نظر من کلا زیاد با اونا رفت و آمد نکن از الان اگ انقدر ک میگی بهت بی احترامی کردن سعی کن بجای نزدی ...
بله درسته،زیاد به رفت وامدباخانواده شوهر اصرارنکن،دوری ودوستی،هرچی کمتربهتر،حالانه اینکه باشوهرت دعواکنی بگی نمیام باسیاست رفتارکم ولی زمان عقد هرجوررفتارکنی همونجور میمونی پس سعی کن همه چیز درحدمتعارف پیش بره
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
والا من خانواده ی شوهرم شب عروسیم بهم هیچی کادو ندادن معمولآ باید طلا بدن که ندادن فقط پدر شوهر مادر شوهرم ۴ میلیون با هم دادن که نمیدونم به کی دادن منم دادمش به شوهرم حالا ببینم واسه به دنیا اومدن بچم چی میدن😐😐😐البته بازم واسم مهم نیست مهم شوهرمه که دوسم داره و خوشبختم کنارش خداروشکر
خدایا پسرخوشگلمو همسر مهربونمو به تو سپردم خودت مواظبشون باش ❤❤❤