2777
2789
عنوان

بی احترامیه مادرشوهر😒

393 بازدید | 18 پست

واقعا متاسفم من نامزدم مثلا ۷ ماهه . هیچ بروشون نمیارن باید عیدی بیارن ک بگن بریم خرید کنیمو فلان .

امروزم همه خونشون جمعن منو شوهرم خونه بابامیم هیچ زنگ نزدن بیاید شماهم . بی احترامی تا چه حد . متاسفم

خدایا ارزوی همه بنده هاتو براوورده کن 💝😊 و میون این همه بنده های خوبت یه نگاهم به منه نه چندان خوب بنداز🙈  و ارزوهامو براوورده کن 💙مثله همیشه که براوورده کردی و قدر ندونستم 🙈 اول از همه سلامتی و ارامش و عشق جاودانه به خوانواده ی کوچولوم ببخش🥰 و بعدم هم یه چاردیواری دنج و خوشگل که توش بی دغدغه خوشبگذرونیم 😊 ممنون😘🤩 . منتظرمااااااا 🙈هرچه زودتر لطفا😊خدایا به شوهرم خیر دنیا و اخرت بده و سایشو از سرم کم نکن .خدا همیشه همینقدر خوب و پاک نگهش دار . 

منم متاسفم😐

_چرا همیشه به چشمام میگی لعنتی                                      _"نمیدونم عزیزم .......چشمات غرقم میکن.....وقتی تو تیله های زلال چشمات خیره میشم .....یهو به خودم میام میبینم یادم رفته نفس بکشم....چشمات شفافه ....برق میزنه .....خودم تو مردمکش میبینم.....صادقه .....انگار باهام حرف میزنه .....نمیدونم سونیا.....ولی قطعا چشم هات لعنتی ...."                                                                                 بله عکس خودم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان اگ زنگ میزد میگفت بیاین اینجا بازمیگفتی نمیذارن من و شوهرم دو دقیقه پیش هم تنها باشیم خوش باشیم

منم چشام سگ داشت...ولی الان رفته تو اخلاقم...😁کسی که بخواد رو مخ باشه...موز خوردنشم صدا خیار میده😃یعنی ک*ون کرم شب تاب از اینده ما روشن تره😑😳 میگن باهرکی مثل خودش باش، آدم اصلا روش نمیشه مثل بعضیا‌ باشه😓😶
احتمالا با ازدواجتون موافق نبودن . عیبی نداره مهم شوهرته

اینهمه احترامش کردم اخر اینجوری کرد . منم هیچ محلش نمیکنم 

خدایا ارزوی همه بنده هاتو براوورده کن 💝😊 و میون این همه بنده های خوبت یه نگاهم به منه نه چندان خوب بنداز🙈  و ارزوهامو براوورده کن 💙مثله همیشه که براوورده کردی و قدر ندونستم 🙈 اول از همه سلامتی و ارامش و عشق جاودانه به خوانواده ی کوچولوم ببخش🥰 و بعدم هم یه چاردیواری دنج و خوشگل که توش بی دغدغه خوشبگذرونیم 😊 ممنون😘🤩 . منتظرمااااااا 🙈هرچه زودتر لطفا😊خدایا به شوهرم خیر دنیا و اخرت بده و سایشو از سرم کم نکن .خدا همیشه همینقدر خوب و پاک نگهش دار . 

بتظرتون به شوهرم بگم؟ شوهرم عصری گف میخای ببرمت اونجا گفتم ن گفت چرا گفتم همینجوری . بگم بنظرتون؟ دوباره میگه بریم شوهرم 

واسه منم شب یلدا فقط میوه آوردن در حد دوسه کیلو😐

شوهرم خودش تنها رفته بود کیکم خریده بود مامانش میگفت نمیخاست بگیری

بعد ک رفتن همون شب دوستم نامزد بود عکس عیدی هاشو فرستاد منم ب شوهرم نشون دادم گفتم مردمو ببین چ شانس دارن براشون عیدی میارن گفت من بدبخت نمیدونستم باید عیدی بیارم کسی نگفت بمن همونموقع بردم بازار برام کلی خرید کرد😻

گفته بودی که چرا محو تماشای منی، آنچنان مات که حتی مژه بر هم نزنی، مژه برهم نزنم تا که ز دستم نرود، ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی
بی احترامی* خب  اوضاع اقتصادی خرابه. باید کنار اومد دیگه🙄

نمیتونه زنگ بزنه بگه بیاید دورهمیم؟ یا بهم زودترش میگف ک نمیاریم . بعدم وضع مالیشوون خوووبه

بتظرتون به شوهرم بگم؟ شوهرم عصری گف میخای ببرمت اونجا گفتم ن گفت چرا گفتم همینجوری . بگم بنظرتون؟ دو ...

اول زندگیته یه چیزی میگم یادت نگه دار 

هر چی کمتر پیش خانواده شوهرت باشی احترامت بیشتره .عزیزتری .خانوم تری .کم تر انگشت به زندگیت میندازن .دنبال دخالت نیستن .و ......

الان هیجانی به خاطر یه جمع شدن دوست داری اونجا باشی ولی همین جمع شدنا اول خطاهاست

پس دوری و دوستی حرفمو یادت نره 

ب نظر من کلا زیاد با اونا رفت و آمد نکن از الان اگ انقدر ک میگی بهت بی احترامی کردن سعی کن بجای نزدیک شدن ازشون دوری کنی منم مثل تو شد

اینا هیچی نیاوردن منم فک کردم باید کاری کنم ب چشمشون بیام ولی فایده نداشت الانم دوری و دوستی

خوشحالترم میشم جایی برن و ب ما نگن😕از شر اذیتاشون راحتم

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
بتظرتون به شوهرم بگم؟ شوهرم عصری گف میخای ببرمت اونجا گفتم ن گفت چرا گفتم همینجوری . بگم بنظرتون؟ دو ...

نه نگو 

خدایا پسرخوشگلمو همسر مهربونمو به تو سپردم خودت مواظبشون باش  ❤❤❤
احتمالا با ازدواجتون موافق نبودن . عیبی نداره مهم شوهرته

آره تجربه ی زندگی فقط شوهر سعی کن از حاشیه به دورباشی الان بعداز ۱۲ سال میگم چقدر دیوونه بودم که زندگی رو به خاطر این چیزها زهرکردم،الان بیخیال همه چیز فقط شوهرم وعشقم همین وبس