2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی بدنش آب آورده بود و قلبش وایساد😔

الهی بمیرم😭

دخترکم🧡منو بابایي بی صبرانه منتظرتیم...❤️دِل آنا❤️خدایا شکرت بخاطر وجود سه تا فرزندم👨‍👩‍👦‍👦+👼🏻....وَ چِقَدر بی اندازه میخواهَمَت💍همسر خوبم...
الان بچه نداری دیگه یا اوردی

نه دیگه بعد اینکه اونو سقط کردم بچه هم نیاوردم میترسم بخواطر این کارم کلا خدا بهم بچه نده

اگه چیزی گفتم ک ناراحت شدی... بگو تا دوباره بگم😊😊اگه از من ناراحتی ب عمم فحش بده (همه ازم میپرسن عمه داری اصلا؟ اره دارم بخدا مادر شوهرمه) 
وای منم کم خونممممممم چ قد بد :(

درمان کن.الان باز بارداره.کمخونیش کمتره این سری.بچش سالمه ولی گفتن باید بری خون رزرو کنی تا تو زایمان به مشکل برنخوری.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی

من ۱۸سالگی باردار شدم از نظر جسمی نه خودم نه بچم مشکلی نداشتیم و سزارین شدم هنه چیز اوکی و عالی بود 

اما از نظر روحی و فکری آمادگیشو نداشتم ،ب نظرم تقبل همچین مسیولیتی زیادی برام بزرگ بود ،سعی میکنم ب بهترین نحو ممکن اداره کنم و بچمو بزرگ کنم اما همیشه یه کمبودی رو حس میکنم ک اونم تقصیر من نیست از توانم خارجه ،شاید اگر تو سن بالاتر بادار میشد میتونستم مادر خیییلی بهتری باشم با خیلی چیزا قبل از بارداری آشنا میشدم و میتونستم همچین مسئولیتی رو هضم کنم

🍃🌸اَللّهُمَ صَلّ عَلی مُحَمَّد وَآله مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم🌸🍃
من بارداری اولم تو۱۸سالگی بود الانم ۲۰سالمه و دوباره باردارم

وای چقد زود چیکار میکنین با خودتون؟؟؟!!!  

طبیعی میاری؟؟؟

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲