2777
2789

مطلب با توضیح و عکس محصولات عالی مونو قرار بدم اینجا تا شما خانمایی که به پوست و موهاتون اهمیت میدین  اگه سوالی دارید بپرسید تا من محصولی رو که نیاز هستش و کیفیتش عالیه بهتون معرفی کنم و میتونم براتون ارسال کنم 

💫 *در کنار ما زیباتر از همیشه بدرخشید* 💫هر آنچه از یک *فروشگاه آرایشی بهداشتی* نیاز دارید را به صورت *آنلاین* سفارش دهید 📱ما اینجا هستیم تا شمارا *بدون ویزیت* برای  رسیدگی بهتر *پوست و مو* 👩🏻‍🦰و *زیبا تر* شدن مشاوره دهیم*کیفیتی* که انتظارش رو *داری* 🤩با *قیمتی* که انتظارش رو *نداری*🤑*خریدت رو به تجربه ای خوب تبدیل میکنیم* 😌*زیبایی* تان را به رخ بکشیدچون *لایقش* هستید 😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید نی نی یار قدغن کرده، مااز کجا بدونیم شما راست میگی😐😐😐

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
واسه ریزش مو بگو من افسردگی گرفتم موهام هرکاری میکنم مشت مشت میریزه موقت خوب میشه مجدد میریزه 

دقیقاً همین مشکل رو دارم پوست سرم دیده میشه

برای بهترشدن اوضاع زندگیم به صلوات لطفاً ممنونم.....
واسه شوره سر , جوش های سرسیاه بینی و پوست چرب چه کنیم؟

منم خیلی شوره داشتم...شامپو کلییر زنانه میزنم...هم موهام نرم و خوشحالت شده و وز نداره دیگه هم شوره و چربیش کنترل شده.

خانوما  من پوستم چربه گندمیم  برا شفاف شدن صورت چه استفاده کنم 

و کرم پودر اصلا نمیزنم چون جوش زیاد میکنه صورتم بین ضدافتاب سان سیف و الارو کدومش بهتره برا پوست چرب سان سیف استفاده کردم خوب بوده ولی تو شکم چون الارو میگن پوشش بهتر میدونم صورت منم ک گندمیه 

ما گر ز سر بریده میترسیدیم /در محفل عاشقان نمیرقصیدیم
منم خیلی شوره داشتم...شامپو کلییر زنانه میزنم...هم موهام نرم و خوشحالت شده و وز نداره دیگه هم شوره و ...

هر چند وقت یکبار میزنی؟ در کنارش شامپوی دیگه هم استفاده میکنی یا فقط همین؟

هر چند وقت یکبار میزنی؟ در کنارش شامپوی دیگه هم استفاده میکنی یا فقط همین؟

هربار که حموم میرم میزنم.نه فقط همین کلییر رو میزنم

بزرگاش فکر کنم ۵۰ تومن باشه...کوچیکاش ۲۵ یا ۳۰ تومنه.