2777
2789

پول میریزید قرعه کشی میکنن اگر اسمت دراومد شاید یک سال بعد ماشین رو بهت بدن البته سند ماشین تایک سال به نام خودت نیست ودر گرو شرکت هست ونمیتونه ماشین رو خرید وفروش کنی وماشین رو باقیمت روز بهت تحویل میدن

ی سوال ۱۴درصد هم ب قیمتا باید اضاف کرد حالا ۱۴درصد ۵۴میلیون چقد میشه؟

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پول میریزید قرعه کشی میکنن اگر اسمت دراومد شاید یک سال بعد ماشین رو بهت بدن البته سند ماشین تایک سال ...

مثلا الان قیمت پراید در کارخانه ۵۰تومت هست تا یک سال بعد ۷۰تومن شما باید ۷۰تومن پول بدید شایدم اصلا ماشین تحویل ندن به دلایلی

پول میریزید قرعه کشی میکنن اگر اسمت دراومد شاید یک سال بعد ماشین رو بهت بدن البته سند ماشین تایک سال ...

اگه قرعه کشی کنن ۳ماه بعد میدن

خداجون مواظب فرشته کوچولوی تودلم باش بسلامت بیاد بغلمون😍یا علی ابن موسی الرضا🌹😍امضامو خوندی صلوات مهمون کن بچمو🌷
پرایدو 37 زده + 14% فک کنم 42 میشه زمان تحویلش مشخص نیست؟ پس نمیسرفه بگیریم

یدونه ۵% حق بهروری هم باید اضافه کنید تا شهریور ۲با افزایش قیمت میخوره همون حدود۷۰ تومن در بهترین حالت تحویل بدن ،به صرفه نیست خیلی خواب سرمایه داره وتازه یک سال سند به نام خودت نیست