⚡یه خمیر عالی⚡
یک پیمانه آرد
نصف پیمانه ماست
یک عدد تخم مرغ
یک قاشق چای خوری بیکینگ پودر
نصف قاشق چای خوری نمک
دو قاشق روغن
تخم مرغ رو هم بزن قشنگ، ماست رو هم جدا هم بزن که یه دست بشه، بعد تخم مرغ و ماست و روغن رو با هم مخلوط کن.
آرد رو الک کن و نمک و بیکینگ پودر رو بهش اضافه کن
بعد کم کم آرد و مایه رو مخلوط کن و ورز بده
اونقدر ورز بده یا با قاشق هم بزن که یه دست بشه
بعد خمیرت رو توی یک ظرف بذار و یه پلاستیک فریزر رو خیس کن و روش قرار بده و در ظرف رو ببند و نیم ساعت بذار بمونه. بهتره یه جای گرم مثلا لای یه پارچه بذاری ظرف رو.
بعد که نیم ساعت گذشت
روی یک سطح صاف آرد بریز و سفتی و شلی خمیرت رو با آرد تنظیم کن جوری که به دست نچسبه
اگر می خوای باهاش نون خرمایی درست کنی شل تر
و اگر پیتزا سفت تر
برای پیتزا: قالبت یا ماهیتابه رو چرب کن و خمیر رو توش قرار بده و صاف کن. بعد ادامه ی کار...
برای نون خرمایی: بهتره یکم خمیر شل تر باشه و چسبناک. پس توی مرحله آخر بهتره دوباره آرد نزنی و خرما رو که هسته شو جدا کردی لای خمیر بذار و با دست بپوشون. بعد توی یه تابه که روغن داغ کردی سرخ کن.