2777
2789
عنوان

واقعا موندم چیکار کنم...

| مشاهده متن کامل بحث + 319 بازدید | 32 پست
بخاطر دندوناش خواهرا من تو اون دوره خیلی وزن کم کردن

چیکار کنم این از اول اخه تپل ام نیست حالا لاغر ام بشه چیزی نمیمونه که 

تنها ترین امید من در این دنیا وجود توست خدایا.. من را در تمام مراحل زندگی یاری کن.. جز تو هیچکس نمی‌تواند موفقیتم را تضمین کند.. 🤲🌹🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی اسم شربت چی بود؟برای عفونت ادراریه؟

اره بگو تروخدا 

تنها ترین امید من در این دنیا وجود توست خدایا.. من را در تمام مراحل زندگی یاری کن.. جز تو هیچکس نمی‌تواند موفقیتم را تضمین کند.. 🤲🌹🙏
چیکار کنم این از اول اخه تپل ام نیست حالا لاغر ام بشه چیزی نمیمونه که 

باید طاقت بیاری دارو بدی و بری دکتر

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
باید طاقت بیاری دارو بدی و بری دکتر

عجب! چی بگم والا 

عفونت ادراری نداره؟؟ بچه من اینجوری شده بود کمی هم گاهی اوقات ادرارش بو میداد. اشتها نداشت. مطب نبرد ...

تروخدا بگو این علائم ممکنه عفونت ادراری باشه؟ از چی میاد اخه

والا علائمش نمیدونم چیه عزیزم... اما جدیدا ادرارش بوی پی پی میده جوری که شوهرم میگ عوضش کنیم میگم پی ...

ارههه ممکنه باشه. من که تلفنی به دکترش گفتم این شربتو داد گفت بده بی ضرره

ادرار بچه من الان دیگه بو نمیده. این شربتی که میگمو بده بی ضرره سیستم ایمنی بدنشم بالا میبره. در حین مصرف شربت شاید بچت لاغر بشه نترسی (اگر غذا نخوره) ولی بعدش میفته رو چاقی

بچه من اینطور بود

هر 12 ساعت یه قاشق چای خوری بده

شربت کوتریموکسازول کودکان

به مدت 7 یا 6 روز بده. سر ساعت. 

ارههه ممکنه باشه. من که تلفنی به دکترش گفتم این شربتو داد گفت بده بی ضرره ادرار بچه من الان دیگه بو ...

ریسک کنم یعنی اخه لاغر تر بشه؟؟؟؟؟ 😔😔😔😔

تروخدا بگو این علائم ممکنه عفونت ادراری باشه؟ از چی میاد اخه

عفونت ادراری از بهداشت ناکافی میاذ. پسر من 6 ماهگی ختنش کردیم فک کنم چون دیر ختنه کردیم عفونت گرفت. شما هم از این به بعد تند تند موقع تعویض پوشک بشورش مای بیبیشم خیلی دیر عوض نکن. بچس دیگه پیش میاد نگرانی نداره

عفونت ادراری از بهداشت ناکافی میاذ. پسر من 6 ماهگی ختنش کردیم فک کنم چون دیر ختنه کردیم عفونت گرفت. ...

آخه اینایی که میگی همه رعایت میکنم فقط جدیدا پام شکسته بود شوهرم میشستش

ریسک کنم یعنی اخه لاغر تر بشه؟؟؟؟؟ 😔😔😔😔

بلافاصله شربتو قطع کنی زودی تپل میشه. چون انتی بیوتیکه دیگه عفونتو از بین میبره شاید لاغر شه. یکم

نگران نباش 2 روط بعد قطع شربت بچه من جون گرفتتت

بلافاصله شربتو قطع کنی زودی تپل میشه. چون انتی بیوتیکه دیگه عفونتو از بین میبره شاید لاغر شه. یکم ن ...

امیدوارم 

راستی من چجور میتونم تاپیک هام و پاک کنم بچه ها

دارو و چرک خشک کن سر خود نده خواهشا 

شاید از دندون باشه 

شاید هم عفونت ادراری که با آزمایش مشخص میشه 

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!!