2777
2789
عنوان

قانون جذبیا!بیاین ی سوال🥺

128 بازدید | 6 پست

سلام 

بچه هایی ک قانون جذب بلدین

اساتید بزرگ معتقدن جذب فرد خاص در واقع شدنی نیست(نه که نشه!مثلا س نفر خانم ایکس رو میخوان٫قاعدتا هر سه نمیتونن طبق قانون جذب،جذبش کنن در ضمن خود فردم دخیله)

حالا مساله اینه!من خوب از فرد خاصی خوشم میاد!نمیتونم یکی دیگه رو تجسم کنم ک٫😶😶چه کنم!

مثلا میگن ویژگی های همسر مد نظرتونو بنویسید!خوب همینه کلا کد نظرم😃

پاداش ایمان(قانون جذب) و تجسم خلاق،ظهورش تو زندگیته  

دنیا خیلی بزرگه و اون خصوصیاتی که شما دراون فرد مورد نظرت دیدی رو هزاران نفر دیگرم دارن پس جذب شدنش ممکنه،شما فقط بهش فکر کن مطمئن باش به اونی که میخوای میرسی(شما باید فقط به خصوصیات و اخلاقش فکر کنی،اگه نمیتونی یعنی فقط جذب کالبدش شدی*چهره و هیکل*)....

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

ببین من کتاب راز و خوندم فیلمشم دیدم 

ولی انجام ندادم تا به الان

راز میگه اصلا به چیز منفی فکر نکن هرجیز بدی اومد تو ذهنت سریع ردش کن و همینطور 

اما من میگم ادم باید واقع بین باشه خوش خیالی زیادیم خوب نیست...

خیلی قبولش ندارم

ولی میگم که ادم باید تا میتونه شاد نگر داره خودشو و به خواسته هاش فکر کنه و باور داشته باشه میرسه بهش و تلاش کردن مفهومش همینه دیگه البته تلاش درست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دنیا خیلی بزرگه و اون خصوصیاتی که شما برای فرد مورد نظرت میخوای رو هزاران نفر دیگرم دارن پس جذب شدنش ...

سلام دوست🥰اتفاقا من جذب اخلاقش شدم.

در کل ینی همین فردو تصور کنم طبق قانون جذب دارم اشتباه انجام میدم مراحلو؟

بنی تصور کنم با همیم یا ن؟

ببین من کتاب راز و خوندم فیلمشم دیدم  ولی انجام ندادم تا به الان راز میگه اصلا به چیز منفی فک ...

اره  عزیزم جذب ی قانون ثانویس و حس خوب ارتعاش خوب میاره 

البته میگخ ک خوش بین باشی قطعا نتیجشم میبینی برای شخص منم خیلی سخته خوش بینی در کل 

البته امیر شریفی ی حرف خوبی میزد میگفت ما به بدبینی خودمون میگیم واقع بینی😃

سلام دوست🥰اتفاقا من جذب اخلاقش شدم. در کل ینی همین فردو تصور کنم طبق قانون جذب دارم اشتباه ان ...

خوبه پس،اره تصورکن باهمین،ولی اگه دیدی رفت با یه نفر دیگه ناراحت نشو،تو به جذبت ادامه بده بدون به سهمت میرسی دیر یا زود داره ولی سوخت وسوز نداره😉

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
خوبه پس،اره تصورکن باهمین،ولی اگه دیدی رفت با یه نفر دیگه ناراحت نشو،تو به جذبت ادامه بده بدون به سه ...

❤️❤️❤️😚😚مرسی عزیزم