2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چن روز دیگه بمون بعد برو ازمایش خون بتا بده 

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان

بچه هاا یه سوال دارم لطفااا جواب بدید خواهش میکنم

دوستای گلم برای بچه دارشدنم و همه کسایی ک بچه ندارن یه ایت الکرسی بخونید .🙏🙏🙏انشالله حاجت روا بشید بحق امام زمان
کسی نیست به من بگه مشکل از کجاست

عزیزم چندروز گذشته؟؟؟منم سه روز گذشته بود منفی بود ولی بعد هشت روز مثبت شد 

اگ ابنجور نباشه سونو بده شاید عفونت یا کیست باشه

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦
عزیزم چندروز گذشته؟؟؟منم سه روز گذشته بود منفی بود ولی بعد هشت روز مثبت شد  اگ ابنجور نباشه سو ...

عفونت ک ندارم چون قبلش قرص مصرف میکردم ک اکه عفونتی چیزی باشه خشک بشه 

ببخشید عزیزم‌او تاپیک تو سوال پرسیدم...بچه هااا من روز ۸ و ۱۰ سیکل ۲تا hcg زدم..روز ۱۲ سونو دادم  فولیکول هم ۱۳ و ۱۴ داشتم‌..رفتم دکتر‌گفت فولیکولت کمه یعنی میگفت وقتی ک امپول زدی بیشتر از این باید باشه..۲تا دیگهhcg داده.یکی امروز یعنی روز ۱۴ و فردا روز ۱۵ سیکل بزنم..بنظرتون تاثیر داره،؟ فولیکول بیشترمیشه؟ 

ببخشید عزیزم‌او تاپیک تو سوال پرسیدم...بچه هااا من روز ۸ و ۱۰ سیکل ۲تا hcg زدم..روز ۱۲ سونو دادم &nb ...

خب حتما بیشتر میشه ک داده 

ببعدم شما خودت حساب کن بگو امروز مثلا فولی14بوده دوتا بهش اضافه کن ببین فردا میشه 16روز 14سیکلت برو اقدام ابنجوری حساب کن 

خانوم علی آقا..👩‍❤️‍👨. مامان دوتا گل پسر آرمان، آریا👨‍👩‍👦‍👦
خب حتما بیشتر میشه ک داده  ببعدم شما خودت حساب کن بگو امروز مثلا فولی14بوده دوتا بهش اضافه کن ...

یه روز بعد امپول اقدام؟