2777
2789
عنوان

خانما بیاید سوال بپرسم ازتون درباره کووید ۱۹

| مشاهده متن کامل بحث + 199 بازدید | 38 پست
آره منم شنیدم اینو،مثل اینکه فقط تنفسی انتقال داده میشه .من دیروز کلی بیسکوییت و پوشک بچه و ...شستم ...

آره والا این مدت از بس شستم و شستم دیگه وسواس گرفتم الان اصلا نمیتونم چیزی از بیرون میخرم نشورم😑😑😑

فک کنم دیگه تا آخرعمرم هرچی بخرم رو با اب و صابون میشورم 😩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دست کش استفاده میکنم وگرنه تا الان به استخوانام رسیده بودم    

وااای اره میدونم چی میگی خیلی سخته😆😅😄😃

یه پرسپولیسی دو آتیشه ۹۹/۹/۹مشکل گرفتاری عشقم حل شد ماشینشم دادن  مشکل زمینمونم به امید خدا حل شد مامانم خوب شد منم عملهای که لازمه انجام دادم خونمونو عوض کردیم رفتیم همونجای که مامانم من و عشقم دوست داریم خونه جدید خریدیم ❤حواسم به توئه هوا سمت توئه هوا سمتیه که برسم به توئه❤                                                                          💗تو مرا جان و جهانی💗                          💖تا ابد با من باش💖                                               💘دوستت دارم و هیچ چیز جز این ندارم💘             💕 با تو در نهایتم من💕                                        💝 عاشقتم عشقم عشق منی عشقم جون منی جونم💝        
آره همونه پرسیدم ببینم بقیه نمیشورن منم بیخیال شم

اگه خود مرغ و گوشت زنده تو بدنش آلوده باشه چی تازه میگن تو سرما ویروس رشد میکنه فکرنکنید فریزر ویروس را از بین میبره تازه رشد میکنه

💖عاشق خانواده ام هستم💖
آره همونه پرسیدم ببینم بقیه نمیشورن منم بیخیال شم

نه در حد اعتدالش خوبه زیاده روی نه

ندیدی مردم چطوری ریختن شمال؟؟

کرک و پر کرونا ریخته از این همه بیخیالی😓

🌼انواع اکسسوری مو🌼غرفه** گندمک گالری **در باسلام،فروشگاه 💥گالری گندمک 💥در ترب //// سایت فروشگاهی گوگل⭐️*گالری گندمک۲*⭐️

اگه خود مرغ و گوشت زنده تو بدنش آلوده باشه چی تازه میگن تو سرما ویروس رشد میکنه فکرنکنید فریزر ویروس ...

تو خودش آلوده باشه که میپزه به فنا میره  نه فریزر نه تنها این ویروس بلکه هیچ میکروب و باکتری رم ازربین نمیبره

نه در حد اعتدالش خوبه زیاده روی نه ندیدی مردم چطوری ریختن شمال؟؟ کرک و پر کرونا ریخته از این همه ب ...

آره خاک بر سرا،اونا اونطوری بیخیال ما انوقت داریم خودمونو به فنا میدیم