2777
2789
عنوان

لطفا بیاید تروخدا😕😣

185 بازدید | 19 پست

بچه ها من یه عمو‌دارم بعد چندین سال بچه دار شده پوشم خیلی خوشگله خیلی امروز خبر دادن حالش خیلی بده بیمارستان بستریه  میشه دعا کنید براش حالش خوب شه حاله زن عموم خیلی حالش بده تروخدا دعا کنید هر کی دعا کرد بگه براش صلوات میفرستم😣😢😓

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.

به نیت سلامتی ایشون 

اللهم صل علی فاطمه و ابیها و امها و بعلها و بنیها و سرالمستودع فیها بعدد ما احاط بهی علمک 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

@چمنگل  

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ                                       إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ﴿۱﴾                                         فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ﴿۲﴾  إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ﴿۳﴾

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   

@مامانبزرگپانیذ  

@رزعشق  

@مامان_بزرگ1  

@قاصدک_خوش_خبرم  

@sayeh6859  

ممنون میشم با دل های پاکتون دعا کنید❤

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ                                       إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ﴿۱﴾                                         فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ﴿۲﴾  إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ﴿۳﴾
انشالله ب حق پنج تن ب حق این روزای عزیز زود حالش خوب میشه براش صلوات میفرستم  حتما  الله ...

سلام ...ببخشید شما بودی میخاستی طلاق بگیری؟؟؟

چی شد؟؟؟

خدایا به اندازه ی مهربونی و بزرگیت شکررررررت که معجزه قشنگی که منتظرش بودیم رو بهمون دادی💜   💜یاجوادالائمه💜یافاطمه معصومه💜یاضامن آهو💜مرررررررسی واسه خواب قشنگ و ضمانت نامه و اشک شوق و ذوق از ته دلی که بهمون هدیه کردین   
سلام آره  هنوز هیچی

ینی مشکلتون حل شد؟؟؟

نه عزیزم 

ان شاءالله که حل میشه بحق آقا ابولفضل العباس و امیرالمومنین....الهی آمین

صلوات میفرستم براتون