2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از تلویزیون داشت دزدان دریایی کاراییب نشون میداد...یهو من از اتاقم اومدم بیرون دیدم کاپیتان جک رو داره نشون میده و منم دست خودم نبود یهو بلند گفتم ووووووی ای الهی دردت به جونم عشقم...هیچی دیگه کل خانواده و عمومینا نشسته بودن...من اب شدم...هیچ کدوم نمیدونن من دیوونه جانیم  

خوشحالی یعنی تا چندماه دیگه همه بهت بگن خانوم دکتر   و بشی دانشجوی بهترین دانشگاه دندون ایران و اخرشم بشی ارتو دنتیست مملکت  ILOVE MY LOVELY FUTURE
از تلویزیون داشت دزدان دریایی کاراییب نشون میداد...یهو من از اتاقم اومدم بیرون دیدم کاپیتان جک رو دا ...

😆😆😆😆

من از عقرب نمی ترسم اما از نیش می ترسم از گرگی که می پوشد لباس میش می ترسم
رفتم واسه پسرم لوازم التحریر بخرم فروشنده گفت چی میخان خواهرم منم هول شدم گفتم خواهر میخام😧😅

🤣🤣🤣

من یبار سوار ماشین یه فامیلامون شدم خیلی جلوش کلاس میومدم بعد دستشو گرفت بیرون گف چه هوا خوبه منم رفتم دستمو ببرم بیرون از بس شیشش تمیز بود فکر کردم بازه دستم گرومب خورد به شیشه اب شدمممم😂😣

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌                                               
من یبار سوار ماشین یه فامیلامون شدم خیلی جلوش کلاس میومدم بعد دستشو گرفت بیرون گف چه هوا خوبه منم رف ...

🤣🤣🤣