2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ميخواستم پتو رو از زير شوهرم بكشم مثله زنايي كه ميخوان زايمان طبيعي كنن خوابيد پاهاشو باز كرد تا يك ربع ميخنديدم

فكر كنم پنجمين كاربريمه 😁و يه عالم خواننده خاموش  بودم😎كلا من شوخي زياد ميكنم به شما به دل نگير 😜
ميخواستم پتو رو از زير شوهرم بكشم مثله زنايي كه ميخوان زايمان طبيعي كنن خوابيد پاهاشو باز كرد تا يك ...

🤣🤣🤣🤣🤣

من از عقرب نمی ترسم اما از نیش می ترسم از گرگی که می پوشد لباس میش می ترسم

خونمون موش اومده بود  شوهرم بدجوری میترسه خلاصه که بیرونش کردیم دیشب یه صدایی اومد گفتم پاشو ببین چیه اینم یواش یواش رفت دستاشم تو بغلش 🤣🤣🤣دیدم دارع عین مرغ راه میره رفتم چراغ اشپزخونه رو روشن کردم دیدیم یه چیز دیگه افتاده برگشتم به شوهرم نگاه کردم دیدم رنگش پریده دارع عرق پیشونیشو پاک میکنه 😂😂

اونی که فکر میکنی تو باغ نیست خودش صاحبه باغه😜

پسرم ۶سالشه چند روز پیش با دوچرخه خورد زمین

جای خصوصیش زخم شد

تا زخم و دید دو دستی میزد تو سرش میگفت وای بدبخت شدم دیگه ، وای اسیب دیده خاک بسرم شد😂😂😂

مونده بودم بخندم یا دلداریش بدم و ارومش کنم😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔

تو ی عروسی بویم دختر عموها کنار هم یه دختر عمون تازه اومد تو جمعمون بعد صندلی برداشت بشینه نگو صندلی برا زن عموم بود رفته بود شاباش بده اومد بشینه این کشید وای رفت هوا نفسم بالا نمیومد زن عموم عصبانی ما هم نمیتونستین نخندیم اصلا ی وضعی بود برا هیشکی پیش نید🤣🤣

همیشه مراقب اشتباه دوم باش، اشتباه اول حق توست.
خونمون موش اومده بود  شوهرم بدجوری میترسه خلاصه که بیرونش کردیم دیشب یه صدایی اومد گفتم پاشو بب ...

🤣🤣🤣🤣🤣

تو ی عروسی بویم دختر عموها کنار هم یه دختر عمون تازه اومد تو جمعمون بعد صندلی برداشت بشینه نگو صندلی ...

🤣🤣🤣🤣

پسرم ۶سالشه چند روز پیش با دوچرخه خورد زمین جای خصوصیش زخم شد تا زخم و دید دو دستی میزد تو سرش میگ ...

ترکیدمم 🤣🤣🤣🤣