2777
2789
عنوان

کم شدن مورفولوژی اسپرم

395 بازدید | 37 پست

دوستان کسی بوده مورفوی شوهرش کم بشه؟

من تو رنج ازمایشگاهای ناباروری پارسال ۳ بود ولی الان شده ۱ 😔😔 تازه کلی هم دارو تقویتی مثل فرتیل پلاس و ... خورده

واقعا نمی فهمم چرا کم شده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه تنگ نیست  گوشی که نه خب همیشه هست

شلوار جین اصلا نپوشه 

لباس زیراشم گشاد و راحت بخر 

توی خونه پیژامه های راه راه نخی بپوشه بدون لباس زیر 

خنک نگه داره اون محل رو

یه مدت سعی کنه استرس نداشته باشه

مورفولوژی شوهرم خیلی بد بود 

من بهش گفتم اصلا فعلا بچه نمیخواییم فقط رعایت کردم غذاهاشو میوه و سبزی و گوشت رو زیاد کردم و بیشتر به گردش  و تفریح بودیم 

اون ماه بهش گفتم بریز یبار برای خودم بچه نمیخوام گفت باشه با اون یکماه شد 

بعدش که باردار شدم خیالش راحت شد فرستادمش آزمایشگاه دیدیمدر کمال ناباوری چقدر تغییر کرده و خوب شده همش از استرس و تغذیه و لباس پوشیدن و گوشی دست گرفتن و وای فای بود 

اینارو تنظیم کردم و درست شد

البته قرص هم خورد تقویتی مثل اسید فولیک و ویتامین ایی و زینک

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره
شلوار جین اصلا نپوشه  لباس زیراشم گشاد و راحت بخر  توی خونه پیژامه های راه راه نخی بپوشه ...

واقعا خیلی ممنون از راهنماییت 🙏🙏🙏

وای استرس که نگو کلا این مدت خیلی برا کارش استرس داشته 😔😔

چقدر خوب که باردار شدی به سلامتی🌺

خیلی ناامید شده بودم حرفهات امیدوارم کرد برام دعا کن لطفا الان که بارداری 🙏

باز هم ممنون رعایت می کنم اینها رو

شلوار جین اصلا نپوشه  لباس زیراشم گشاد و راحت بخر  توی خونه پیژامه های راه راه نخی بپوشه ...

چقدر عالی... برای ما هم دعا کن. منم شوهرم مشکل موفولوژی داره. همه این کارا رو کردم. از صفر تازه شد 2

چقدر عالی... برای ما هم دعا کن. منم شوهرم مشکل موفولوژی داره. همه این کارا رو کردم. از صفر تازه شد 2

با ادامه همین کارا بهترم میشه با مورفولوژی ۲ و ۳ هم باردار میشیا به امید خدا

فقط سعی کنید خودتون رو مشغول چیزای خوب کنید به حاملگی و بچه فکر نکنید یهو میبینی از موعدت گذشته و باردار شدی 

لایک نکن جون خودت ریپلای بهتره ماسکتم بزن کرونا خیلی خره

سلام عزیزم خداروشکر که باردار شدید

میشه بپرسم اول چند بود وبعد چند شد؟

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  
نه تنگ نیست  گوشی که نه خب همیشه هست

سلام عزیزم نگران نباش مورفو مرتب تغییر میکنه ...مال همسر من یک بود یکماه بعد ۳ باز یک

امروز بعداز ششماه ازمایش داده نگرانم

میشه برای مادر شدنم صلوات بفرستی  «رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ» بزودی با دعای خیر شما در این مکان تیکر بارداری نصب میگردد  

یعنی اصلا وای فای دیگه خاموش بود؟گوشی نگرفت دستش ؟درعرض چند ماه درست شد ؟

سلام عزیزم نگران نباش مورفو مرتب تغییر میکنه ...مال همسر من یک بود یکماه بعد ۳ باز یک امروز بعداز ش ...

دیروز دوباره آزمایش داد همون 1 بود ( بعد 3 هفته)

می دونی اصلا واقعا نمی فهمم چرا کم شده پارسال 4 بود بعد شد 3 الانم این   

امروز می رم دکتر  ببنیم چی م یگه فکر نکنم دیگه طبیعی شانسی داشته باشم

دیروز دوباره آزمایش داد همون 1 بود ( بعد 3 هفته) می دونی اصلا واقعا نمی فهمم چرا کم شده پارسال 4 بو ...

خب باز تغییر میکنه اما

من نظرم اینه زیر ۴ طبیعی سخته 

خودم نظرم میکرو هست ...عصرجوابش میاد اما بازم بنظرم یک

مامشکل دی اف ای هم داریم ۳۶