2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خو یه اکانت دیگه بساز دارم میخوابم فردا بیا برات توضیح بدم

عزیزم حتما فردا برام بفرست ممنون میشم فقط،اینو بگم اوجی اینستا و اینستاگرام پلاس داشتم بدرد نمیخوردن پاک کردم میخام دوتا خود اینستا گرامو داشته باشم 

عزیزم حتما فردا برام بفرست ممنون میشم فقط،اینو بگم اوجی اینستا و اینستاگرام پلاس داشتم بدرد نمیخوردن ...

نیازی به دوتا برنامه نیس! با همون اینستای اصلی ده تا پیج هم میتونی داشته باشی

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞

بزن رو اون سه تا خط بغل پروفت بعد بزن رو Settings بعد بیا پایین

یه گزینه ي آبي داره به اسم log aut all accounts بزن روش پیج بزن

فقط 35 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

نیازی به دوتا برنامه نیس! با همون اینستای اصلی ده تا پیج هم میتونی داشته باشی

باشه عزیزم فردا حتما بهم یاد بده مزاحمت میشم من میرم تو اینستا ادد اکانتو میزنم پیچم پاک میشه و دیگه نمیخام این ریسکو کنم 

باشه عزیزم فردا حتما بهم یاد بده مزاحمت میشم من میرم تو اینستا ادد اکانتو میزنم پیچم پاک میشه و دیگه ...

پاک نمیشه نترس فردا یادآوریم کن تا بهت بگم شب بخیر 

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
بزن رو اون سه تا خط بغل پروفت بعد بزن رو Settings بعد بیا پایین یه گزینه ي آبي داره به اسم log aut ...

ی پیچ دارم و میخام این پیچم پاک نشه ی اکانت دیگه بزنم وقتی اون ابی ک شما میگی میزنم پیچم پاک میشه

ی پیچ دارم و میخام این پیچم پاک نشه ی اکانت دیگه بزنم وقتی اون ابی ک شما میگی میزنم پیچم پاک میشه

نه ، پیجتو فقط ریمو نکن که ازش خارج بشي

هرچند که خارج بشي ولي یوزرنیمتو پسوردت یادت باشه بازم میتوني وارد بشي

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤

پاک نمیشه نترس فردا یادآوریم کن تا بهت بگم شب بخیر 

شب بخیر عزیزم فردا بهت پیام میدم فقط اینکه دوروزه تا میام استوری بزارم یدفعه اینستا خود ب خود در میاد بیرون نمیتونم استوری بزارم خیلی اعصابمو خورد کرده بروزم کردم اینم بهم بگو عزیزم دلیلش چیه؟؟؟؟؟

نه ، پیجتو فقط ریمو نکن که ازش خارج بشي هرچند که خارج بشي ولي یوزرنیمتو پسوردت یادت باشه بازم میتون ...

همون بلد نیستم ریمو میکنم اکانت قبلیمم پاک میکنم متاسفانه پسوردم یادم رفته . ی سوال دارم اینکه من دوروزه میخام استوری بزارم اینستا خود ب خود از استوری درمیاد بیرون صفحم سیاه میشه توروخدا میدونید از چیه ؟ بروزم کردم 

همون بلد نیستم ریمو میکنم اکانت قبلیمم پاک میکنم متاسفانه پسوردم یادم رفته . ی سوال دارم اینکه من دو ...

هکت کردن شاید

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🖤