2777
2789
عنوان

بن مژه زدم بیاید کمک لطفا

257 بازدید | 17 پست

سلام 

دوستان عزیز خواهشا اگه تجربه دارید کمکم کنید 

امروز روز سومیکه بن مژه زدم چشمام خیلی ورم کرده 

قرمز شده میسوزه اصلا یه وضعی 

بنظرتون دکتر برم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نبایپ بعد از سه روز ورم و خارش داشته باشی

حتما به دکتر نشون بده چشماتو

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
چرا با عضو حساسی مثل چشم این کارا رو می کنید اخه!

ن میخواستم بزنم رفتم آرایشگاه اینقد گفت بزن چیزی نیست ده دقیقه ای تموم میشه خلاصه اغفالم کرد 

الان مث چی پشیمونم

استارتر حتما برو دکتر یوقت عفونت میکنه

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=4410190&slug=جوابه-این-آشغالو-چی-بدماسکیرین&postId=137879922توروخدا گزارش بزنین 

من به دستانه خداخیره شدم معجزه کرد😍کاربر(@baharjoon94)دلم خیلی برات تنگ شده  
روز اول که هیچی نبود  از دیروز ورم و خارش و سوزش داره

من زدم اصلا این عوارض رو نداشتم

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️