2777
2789
عنوان

زندگی شهرغریب

202 بازدید | 20 پست

س عشقا بچها ما زاهدانی هستیم اما من بنا ب کار شوهرم و مشکل مسکن مجبور شدیم خونمون ببریم مشهد مامانمم امد مشهد برا زندگی ابجیمم شوهر کنه همونجاس ی خاله ام داره اونجا زندگی میکنه اما بازم حص غریبی دارم بااینکه مامانمم هست شهر خودم ی چیز دیگس کلی خاطر دارم افسردگی دارم میگیرم بخاطر کار شوهرمم نمیش برگردیم چیکا کنم؟

بنی ادم بنی عادته

به نظرم هر وقت خانوما دست از تاپیک زدن درباره مادر شوهر و خواهر شوهر و جاری و کل ایل و تبار شوهر دست بر دارن اون موقع میشه به پیشرفت جایگاه زن در جامعه امیدوار بود 😑😑 چیه هر چی تاپیکه ایل شوهری ملت می ریزن توش تاپیکای مفید و جذاب کسی نمیره.از این تاپیکا دیدین صدام کنید 😍😘راستی اینا رو دیدین بینی قد نخود دارن بعد تاپیک می زنن به نظرتون بینیمونو عمل کنیم 😕😕نکشیمون جذاب😑 باش بابا تو خوبی ما دماغمون قد خرطوم فیله 😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرز فکزت رو عوض کن. زندگی وقتی خوشه ک دل خوش باشه حالا هر کجا ک باشه. منم شهر غریبم هیچکس هم اینجا ندارم با دوتا بچه دوقلو از ۴۰ روزگیشون دیگه اومدم پیش همسرم شهر دیگه. سعی کردم ب غریبی فک نکنم خودم و نارحت نکنم. خوش بحالت ک مادرتون پیشتونه دیگه غریب نیستی ب نطرم

خب کلا من عادت کردم ب زاهدان بچ‌ اونجام شهر کوچیکه خیلی خوبع

من شوهرم کار دولتی داشت اول ک میگفنن ی مدت باید بری زاهدان من داشتم سکته میکردم اخه ما شمالیم.نمیدونم چرا اسم زاهدان میاد ریگی میاد تو ذهنم

تو همان قصه ناگفته پنهان منی💑
من شوهرم کار دولتی داشت اول ک میگفنن ی مدت باید بری زاهدان من داشتم سکته میکردم اخه ما شمالیم.نمیدون ...

وای دیونه نترس مردم زاهدان خیلی خوبن ما کلا بااینکه دختر بودیم با امنیت کامل تا دیروقت بیرون بودیم یکی نکات نمیکن زاهدان فقد ی محله دارع ک خودمونو. ازش مینرسیم بقیه جاهاش امنه