2777
2789
عنوان

اینا دیگه حسودیشونو خیلی دارن نشون میدن😑

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 52 پست

وسیله رو حالا میشه یه جور کناراومد باهاش من چی بگم اسم پسرمو کپی کردن بعد گفتن ازاول ما میخواستیم بزاریم همش میومد ازخوابش که مثلا امامو پیامبر اومدن گفتن این اسمو بزار درضمن پسرمن تازه به دنیا اومده بود اون خانم حامله بود اصلا جنسیته بچشونمیدونست اینجوری میخواست به نام خودش 😉😉😉😉

گروه زرد تاپیک لاغری بامداد خمار قد 157 وزن فعلی 75 وزن هدف 60 من میتوانم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

یعنی تا چند وقت حالم بد بوووود بعدها گفت خانواده شوهرش بهش کادو دادن خب میتونس اونو فعلا پهن نکنه!

چرا پهن نکنه؟ مگه اون روکش تختو اختصاصی واسه شما دوخته بودن که بقیه به خاطر شما اصلا از این جور طرحی استفاده نکنن

خیلی بدم میاد هرچی برا جهازم خریدم رفتن مثلشو خریدن هرچی تو خونم داشته باشم میرن میخرن 

ما اوایل ازدواجمون هررررررچی میخریدیم خواهرشوهرم میرفت مثلشو میخرید،یه روز رفتیم یه وسیله خریدیم اینا اومدن خونمون ،گفت مبارکه شوهرم گفت مرسی،به فروشنده گفتیم یکی واسه شما بذاره کنار تا خیلی اذیت نشین دنبالش نگردین...

از اون روز دیگه تقریبا کارشو گذاشت کنار

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔
چرا پهن نکنه؟ مگه اون روکش تختو اختصاصی واسه شما دوخته بودن که بقیه به خاطر شما اصلا از این جور طرحی ...

ببین گلم مثل اینک نخوندی؟

دوستم بود و همچنین قوم شوهر باهم قرار داشتیم هم خودم هم خودش قرار بود خیر سرمون ی چی برا روتختی بخریم ک تک باشه....

ولی وقتی زده میشخ زیر قرار آدم اونجاس ک آدم داغ میکنه

اون دوستمون بود.وشرایطمو میدونست.ازش توقع نداشتم.بله اگه یکی دیگه بود و اتفاقی اینجوری میشد ناراحت نمیشدم

جهان من از گریه است خیس باران    ...   تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟             ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
چرا پهن نکنه؟ مگه اون روکش تختو اختصاصی واسه شما دوخته بودن که بقیه به خاطر شما اصلا از این جور طرحی ...

نکنه تو خودشی؟😁

جهان من از گریه است خیس باران    ...   تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟             ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔