2777
2789
عنوان

اینا دیگه حسودیشونو خیلی دارن نشون میدن😑

| مشاهده متن کامل بحث + 615 بازدید | 52 پست

وای عزیزم فک نمیکنی یکم افکارت بچه گانست!!!

خب مثلاً وسایل خونه همچی مثل همه دیگه نمیشه حالا چون تو گاز خریدی اونا برن با پیک نیک غذا درست کنن که تقلید نشه.

بیا یکم احتمال بده کاراشون از روی یکرنگیه نه حسادت

این که حسودی نیست. منم خیلی جاها میرم یه چیزی می بینم ببینم چه خوبه میرم میخرم

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای عزیزم فک نمیکنی یکم افکارت بچه گانست!!! خب مثلاً وسایل خونه همچی مثل همه دیگه نمیشه حالا چون تو ...

من گفتم گاز؟؟ من مبلو میز ناهار خوری رو مبگم که رنگو طرح من خریدن

من روتختی جهازم رو با یکی از قوم شوهر رفتم خریدم ک باهم رفاقت داشتیم از قبلها...

بعد تو ی مهمونی بزرگ ک تو خونش بود رفتم دیدم لنگه اونو پهن کرده رو تختش😑😑

جهان من از گریه است خیس باران    ...   تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟             ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔

استاتر منو یاد پنج سال پیشم میندازی

من هر کاری می کردم جاریم دنبالم بود منم بدم میومد 

اما باور کن الان واسم مهم نیست چون مشکلاتی دارم که وقتی یاد قدیما میفتم که واسه چیا الکی حرص خوردم افسوس می خورم 

به خدا قسم تو زندگی مشکلاتی هست که اصلا این چیزایی که میگی به خاطرش حرص می خوری شبیه شوخی و فان میمونه

وزن اولیه ۶۹.۸۰۰ وزن فعلی ۶۴ وزن هدف ۵۸☺قد ۱۶۵ تاریخ شروع ۴.۱۰.۹۹
😑😑😑😑😑

یعنی تا چند وقت حالم بد بوووود

بعدها گفت خانواده شوهرش بهش کادو دادن

خب میتونس اونو فعلا پهن نکنه!

جهان من از گریه است خیس باران    ...   تو باسقف کاشانه من چه کردی؟؟؟             ....................آقا بیا ک زمان آمدنت دیییییر میشود😔
خوب چه اشکالی داره شاید از رنگ و طرحش خوشش اومده خریده مشکلش کجاست؟من یه نفرو میشناسم پنج سال پیش بی ...

ببین گلم من میخواستم چن ماه بعدش جهاز بچینم اونم میدونس ک دوسدارم رو تختیم تک باشه میدونست رو روتختی حساسم خب میتونست اونموقع پهن نکنه...اونقدر پولدارن ی عالمه رو تختی داش خب

دروغ گفته

نمیدونم من میگم اصلا راس گفته اما میشد بزاره بعدا پهن کنه

راستش اونموقع خیلی حالم گرفته شد

اما الان دیگه برام مهم نیس

من جاریم همینطوری بود مثلا اگه کیک یا دسری چیزی درست میکرد انگار به اسم خودش ثبت میشد اگه کسه دیگه ای اون چیزو درست میکرد با طعنه و تیکه بهش میگفت شما از من یاد گرفتین من هنرمندم و این چیزا ولی کسی نبود بهش بگه عزیز من ژله یا کیک و تو اختراع نکردی اینا رو همه بلدن اگرم کسی درست کنه از تو تقلید نکرده.

شمام عزیزم به دل نگیر اینکه میگی ست مبلو میز ناهارخوری تو گرفتن این خوش سلیقه گی تو رو نشون میده

بعد ماهم اونموقه  دستمون تنگ بود..نمیتونستم چنتا روتختی بخرم واسه جهاز