2777
2789

من یه پیج اشپزی زدم و اموزش میذارمو غذاهامو میذارم حالا هرچیزی که من درست میکنم همون فرداش جاریم درست میکنع و هرچی ببینه دارم میخره یا هی میگه اینا که کاری نداره منم میتونم برادر شوهرمم خیلی حسوده .هر تغییری تو خونمون ایجاد کزدیم اوناهم انجام دادن هر وسیله ای دارم میخاد عینشو بخره خیلی بدم میاد دلم میخاد همه چی تک باشه نمیخام کپی بشه .یعنی هرچی تو خونه من ببینن میرن میخرن😓

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدا سرت 

تا میبینی عینش رو خریدن خوشحالی کن 

مثلا بگو 

وای مرسی که اینقدر سلیقه م رو دوست دارید 

که منتظرید من بخرم بعد شما عینش رو بخرید 

یا همچین چیزایی.

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

چه عیبی داره حالا خوشحال باش ایده های تو رو می پیندن

بحران داریم، چه بحرانی! بحران آب💧جنگ بعدی جنگ آبه💧ایران کشوری کم آب است💧عاجزانه خواهش میکنم در مصرف آب صرفه جویی کنید🙏