الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ی دکتره برام شیاف واژینال نوشته فقط خدا کنه سقط،نشه
منم تو شش ماهگی صبح بیدار شدم دیدم همه جام کثیف شد تو یه لحظه رفتم لباسامو عوض کردم زود رفتم دکتر گف ببینم نوارت در چه حدی کثیفه نگاه کرد دید تمیز تمیزه گف تو که چیزی نیست گفتم بخدا همه جام کثیف شد معاینه کرد گف از داخل هم تمیزی پاشو برو منم اومد تا زایمان دیگه هیچ لکی ندیدم بعد زایمان فهمیدم میوم داشتم بخاطر اون بوده شاید مال شما هم میوم باشه نگران نباش انشاالله چیزی نیست به خدا توکل کن
آره یهویی خون رقیق قرمز اومد منم یه شیاف گذاشتم استراحت کردم چند دقیقه تازه آب هم ازم اومد یه نیم ساعت دراز کشیدم کم کم شد لکه دیگه دکترم نوبت برا دوروز بعدش داد رفتم گفت چیزی نیست تازه نگفت استراحت کن گفت فقط شیاف بزار
خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته