2777
2789
رفتیم 3تا بیمارستان فقط ماما داشتن و سونو هم انجام نمیدن مگر اینکه بستری بشی یعنی فقط،باید ادم بمیر ...

یعنی چی؟ واقعا باورم نمیشه 

خاک برسرشون کنن

می گفتی وضعم اینطوریه؟ حالت رو گفتی هم انجام ندادن؟

عیب نداره هول نکن، خدا رو داری، فردا هم بگزره فوقش میری ی جای خصوصی سونو انجام میدی 

خراب بمونن بیمارستانها رو

یعنی چی؟ واقعا باورم نمیشه  خاک برسرشون کنن می گفتی وضعم اینطوریه؟ حالت رو گفتی هم انجام نداد ...

بیمارستان مخصوص زایمان رفتم خداشاهده نیم ساعت نشستم تا ماما اومد اونم بعد اینکه 3بار ایفونشونو زدم

رفتم ی بیمارستان دولتیع خیلی بزرگ اونم گفت باید سونو بشی که فقط در صورتی که بستری بشی میتونیم سونورو انجام بدیم که هرچی خواهش کردم منو بستری کنیدنکردن

و ی بیمارستان خصوصی که اونم گفت فردا بیا برای سونو اگه رادیولوژیمون باز باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام .حالت چطوره ؟ بهتری ؟  چه کار کردی بالاخره

سلام مینا جون هیچی شیاف استفاده میکنم امروزم هرجا رفتیم سونو تعطیل بود فردا ساعت 10نوبت سونو گرفتم

ولی خونریزیم خیلی کم شده 

منم افتادم خونریزی شدید اما بعداز دوروز رفتم دکتر گفت چیزی نیست استراحت کن شیاف برام نوشت اما با این کرونا بیمارستان نرفتم

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته
ی دکتره برام شیاف واژینال نوشته فقط خدا کنه سقط،نشه

منم تو شش ماهگی صبح بیدار شدم دیدم همه جام کثیف شد تو یه لحظه رفتم لباسامو عوض کردم زود رفتم دکتر گف ببینم نوارت در چه حدی کثیفه نگاه کرد دید تمیز تمیزه گف تو که چیزی نیست گفتم بخدا همه جام کثیف شد معاینه کرد گف از داخل هم تمیزی پاشو برو منم اومد تا زایمان دیگه هیچ لکی ندیدم بعد زایمان فهمیدم میوم داشتم بخاطر اون بوده شاید مال شما هم میوم باشه نگران نباش انشاالله چیزی نیست به خدا توکل کن 

محدثه یهویی خون اومد؟؟؟؟

آره یهویی خون رقیق قرمز اومد منم یه شیاف گذاشتم استراحت کردم چند دقیقه تازه آب هم ازم اومد یه نیم ساعت دراز کشیدم کم کم شد لکه دیگه دکترم نوبت برا دوروز بعدش داد رفتم گفت چیزی نیست تازه نگفت استراحت کن گفت فقط شیاف بزار

خدا جونم ممنونم که یه دختر سالم بهم هدیه دادی و برای حاجتم هرکی میتونه یه صلوات بفرسته