2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آزمایش بده برو دکتر ببین هورمونات بهم نریختن یا مشکل درونی نداری خدای نکرده ، بعدشم من بیشتر از هر ماسکی از ماسک عسل + روغن نارگیل یا وازلین یا روغن گرچک یا هر روغن گیاهیی دیگری صرفا واسه رقیق شدن و راحت ماساژ دادن عسل رو صورت ، نتیجه گرفتم 

من خودم هر روز گلاب میزنم و ژل داخل برگ آلوئورا میکس کردم و هر روز میزنم کرم نزار رو صورتت بمونه

بابا بخدا من اصن چیزی ب اسم کرمپودر یا کلا اینجور چیزا تو کمدم نیست بیشتر نکاتو رعایت میکنم بازم بد میشه

گلاب بزن روش ماساژ صورت رو یاد بگیر از نت بعد هر روز انجام بده.گلاب خیلی خوبه.آب زیاد بخور.ماسکهای گیاهی بذار.مثل سفیده تخم مرغ و زردچوبه ک این یکی برا منافذ باز خوبه .میبنده .یا ماسک عسل..خیار پوس میکنی پوستاشو بذار رو صورتت..من یه مدت ماسک میذاشتم خیلی خوب شده بود بعد ک ول کردم دوباره برگشت منافذ باز و..البته اولش یکم رو دستت یا چونه ات تست کن ک خدایی نکرده حساسیت ندی بعد اگه موردی نداشت بذار صورت

هر جا تاپیک لاغری بود منم تگ کنین لطفا.ممنون میشم .