2777
2789
عنوان

باهاش کات کردم🙁

321 بازدید | 22 پست

پسر خوبی بود بهم علاقه داشت...محبت و احترام و حرمت بود بینمون...ازم خواستگاری کرد...ولی من با اینکه به نظرم پسر خوبی بود علاقه ای بهش نداشتم چون از اول قصدمون این حرفا نبود...الان دلخورم ک دلشو شکستم و ی دوست خوبو از دست دادم..ولی خب تصمیم درست همین هست به نظرم چون دلم گرم نبود به آینده این رابطه...نمیدونم شاید ی روزی پشیمون بشم به خاطر خوبیاش ولی دلم نمی‌خواست به منی دل ببنده ک دلم باهاش نیست...یکم دلداریم بدید...من نمیتونم بدون علاقه ادامه بدم چرا همه میگن برو سمت کسی ک دوستت داره نه اونی ک دوسش داری؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ب طرز وحشتناکی دلشو شکستم الانم دارم تاوان دلشکسته شو میدم  الان باهم نیستیم اون فک کنم رفته ب ...

ای بابا چه بد...من سعی کردم نرم بهش بگم..نمیدونم خدا به خیر کنه..امیدوارم شما هم به آرامش برشید

اگ خوب بود و ایرادی نداشت و فقط مشکلت علاقه بود بهتر بود با کله قبولش میکردی و دلش رو نمی شکستی علاقه بعد عقد بوجود میاد و کم کم بیشتر میشه و الان ازاین فکرا باخودت نکن ک ازش بهتری و سرتری یا اگ این اومده سراغت و دوست داره پس ادمای بهترازاین رو میتونی ب خودت جذب کنی و عاشقت بشن حالا نمیدونم فکر خودت چیه اینا تجربه های شخصیه منه ک ی روزی مثل تو کسی ک دوسم داشت رو ول کردم و با شوهرم ازدواج کردم با اینک سنم خیلی پایین بود حتی نمیدونستم دارم دل میشکونم و گناه می کنم ولی حالا دارم تقاص پس میدم و اینجوری ک مشخصه تا اخر عمرم باید بسوزم

شاید درآینده ی شوهری مثل شوهر من نصیبت شد ک هیچ حقی برات قائل نشد و کلی اخلاقهای بد دیگ شایدم با کسی ک دوسش داری ازدواج کنی اما ب نظر من آدمهای امروزی و آروم ک دوست داشته باشن بهترین گزینه ان درآینده میتونی باخیال راحت هرررکاری دلت خواست بکنی دنبال قرتی نباش

من یمدت حالم بد شد تا طلاق هم پیش رفتم اما نزاشت جدابشیم و پشیمونم

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
ب طرز وحشتناکی دلشو شکستم الانم دارم تاوان دلشکسته شو میدم  الان باهم نیستیم اون فک کنم رفته ب ...

منم حس میکنم بلاهای آسمونی ک سرم میاد بخاطر اینه ک دل کسی رو شکستم شوهرم اصلاااا هیچ جا برلم حقی قائل نیست خیلییی اخلاقهای بد داره چنبار بگیم غلط کردیم خدا بیخیالمون بشه؟خدایا شکرت😭🤲

خداجوووونمممم بی نهایت شکرررررت ک منم لایق مادرشدن دونستی  برا سلامتی نی نی تو دلیم یه صلوات میفرستی دوستم؟!❣
اگ خوب بود و ایرادی نداشت و فقط مشکلت علاقه بود بهتر بود با کله قبولش میکردی و دلش رو نمی شکستی علاق ...

من به خودم مغرور نیستم  و فک نمیکنم خاصم ولی اونم بی عیب نبود ی سری رفتاراش برام توجیهی نداشت سعی کردم دلشو نشکنم...آخه نمیشه ک اینطوری منم دل دارم،😞

منم حس میکنم بلاهای آسمونی ک سرم میاد بخاطر اینه ک دل کسی رو شکستم شوهرم اصلاااا هیچ جا برلم حقی قائ ...

این دل شکستنا حق الناس 

من چندبار ازش حلالیت خاستم حلالم نکرد ودقیقا  بلاهایی ک ب روز اون آوردم داره سر خودم میاد خیلی عذاب میکشم 

من به خودم مغرور نیستم  و فک نمیکنم خاصم ولی اونم بی عیب نبود ی سری رفتاراش برام توجیهی نداشت س ...

اها دقیقا برا منم همچین موردی پیش اومد الان ۸ماهه بچه میخوام نمیشه همش میگم مادرش اینا شاید نفرینم کردن ایشالا دامن خودشونم بگیره😔۱۵سالم بود چ میدونستم اخه

اها دقیقا برا منم همچین موردی پیش اومد الان ۸ماهه بچه میخوام نمیشه همش میگم مادرش اینا شاید نفرینم ک ...

عزیزم ایشالا ک به زودی مادر میشی از رحمت خدا ناامید نشو زیاد دعا کن و صبر داشته باش بدون استرس و نگرانی..درست میشه 

این دل شکستنا حق الناس  من چندبار ازش حلالیت خاستم حلالم نکرد ودقیقا  بلاهایی ک ب روز اون ...

برای من هزاربرابرش شاید سرم میاد طرف زن و بچه هم داره اما من نمیتونم حتی ی زندگی آروم با شوهرم داشته باشم ب هیچ صراطی مستقیم نیست ۸ماهه دنبال بچه ام ینی اینماه دارم ب هر دری میزنم ولی یجای کار میلنگه تازشم بیچارگیمو با چشمای خودشون دیدن فهمیدن بدبخت شدم موقع طلاق و عروسی برادرم شوهرم بیچارم کرد و دیدن میدونن خوشبخت نیستم و عاقبت بخیر نشدم میدونن بچه میخوام نمیشه اما بازم نمیدونم چ سریه مگ میشه ی جواب منفی اینهمه بلا سر ادم بیاره

پس بعد هرسختی اسانی هست چی میشه

عزیزم ایشالا ک به زودی مادر میشی از رحمت خدا ناامید نشو زیاد دعا کن و صبر داشته باش بدون استرس و نگر ...

همش قران و تسبیح دستمه😔چله برداشتم نذر کردم ۴روز پیش چله ی زیارت عاشورام تموم شد فولی ۲۱ هم داشتم ولی دقیقا فرداش پریود شدم هرکاری کردم خدا گفت وایسا داره منو میسوزونه اینماه هم میخوام برم عکس رنگی بخدا اخلاق هایی ک شوهرم داره مثل عذاب قبره انقدر ک ب آدم فشار میاد ۲۳سالمه موی سفید دارم ارثی هم نیست ما۳۰ ب بعد تازه موسفید می کنیم و کلی مشکلات دیگ ک ن میتونم حلشون کنم ن میتونم باهاشون کنار بیام دقیقا مثل آتیش جهنم ک ن میمیری راحت بشی ن تموم میشه حالتم دقیقا اونجوریه

ولی بچه دارشدن رو من نمیفهمم هیچوقت ن کسی رو مسخره کردم ن نفرین کردم سر بچه خدایا بزرگیت رو شکر

ببخش تو تاپیکت درد دل کردیم عزیزم ایشالا ک موفق باشی😔🤲